Január 23-án, szerdán jelent meg a Közbeszerzési Hatóság saját szakmai folyóiratának első száma. A Közbeszerzési Értesítő Plusz címre keresztelt, havonta megjelenő kiadvány célja, hogy folyamatos szakmai tájékoztatást és segítséget nyújtson a közbeszerzési piac szereplőinek.

Közbeszerzésről érthetően – fókuszban az elektronikus közbeszerzés – Legfrissebb módosítások, gyakorlati problémák szakértők közvetítésében – Széleskörű konzultációs lehetőség! – Jogi Fórum konferencia, 2019. április 4.Részetek, regisztráció

_________________________________________________________________________________

A Közbeszerzési Hatóság elkötelezett a közbeszerzési jógyakorlatok kialakításában, a tapasztalatok és ismeretek folyamatos megosztásában. Ezért indította el Közbeszerzési Értesítő Plusz szakmai folyóiratát, amelynek célja, hogy a közbeszerzési területtel foglalkozó szakemberek számára hiteles szakmai információkat biztosítson a szakterületet érintő legfontosabb kérdések, jogorvoslati döntések, jógyakorlatok, illetve a jogszabályi környezet esetleges változásai kapcsán. A kiadványban tudományos igényességgel megírt szakcikkek is olvashatóak lesznek, amelyek a legégetőbb szakmai kérdésekre adnak választ.

A január 23-án megjelent első szám tartalmazza a Közbeszerzési Hatóság friss állásfoglalásait konkrét ügyek kapcsán, a Közbeszerzési Döntőbizottság jogorvoslati aktualitásait, továbbá statisztikai adatokat közöl a magyar közbeszerzési piacról. A Közbeszerzési iránytű rovat a közbeszerzési törvény átfogó módosítását mutatja be két részben: a fejezet egyrészt az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerhez kapcsolódó módosításokra, másrészt az adminisztratív terheket csökkentő, jogalkalmazókat támogató rendelkezésekre fókuszál.

A havilap ingyenesen elérhető a Közbeszerzési Hatóság honlapjának részeként működő microsite-on, valamint a Napi Közbeszerzés mobil applikáció egy új menüpontjában.