A Magyar Versenyjogi Egyesület tisztújító közgyűlése további négy évre dr. Hegymegi-Barakonyi Zoltánt választotta az Egyesület elnökének. Emellett dr. Liber Ádám, a Baker McKenzie vezető jogásza ismét az Egyesület főtitkára lett.

A Magyar Versenyjogi Egyesület 1993-ban alakult, mind a tisztességtelen verseny elleni jog, mind pedig a versenykorlátozások joga területén végez aktív tudományos munkát. Az Egyesület kiemelt célja a hazai versenykultúra fejlesztése, a tisztességes piaci magatartás népszerűsítése és a tisztességes piaci magatartás védelmére vonatkozó javaslatok kidolgozása és előterjesztése. Az Egyesület jelenleg 60 feletti egyéni taggal és 40 feletti jogi személyi taggal rendelkezik. Hegymegi-Barakonyi Zoltán és Liber Ádám 2015. óta töltik be vezetői pozíciójukat az Egyesületnél.

Hegymegi-Barakonyi Zoltán, a Magyar Versenyjogi Egyesület újraválasztott elnöke pályafutását több mint 25 évvel ezelőtt a Gazdasági Versenyhivatalnál kezdte, 1994-ben csatlakozott a Baker McKenzie nemzetközi ügyvédi irodához, és 2013 óta vezeti annak budapesti irodáját. Barakonyi Zoltán nemzetközileg elismert versenyjogi szakember, jogi tanulmányait Magyarországon és az Egyesült Államokban végezte, jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Versenyjogi Kutatóközpontjának Tudományos Tanácsának tagja, és a világ versenyhatóságait tömörítő Nemzetközi Versenyjogi Hálózat (ICN) nem-kormányzati tanácsadója.

Az Egyesület főtitkára, Liber Ádám felsőfokú iparjogvédelmi szakképesítéssel rendelkező ügyvéd, versenyjogi szakjogász és a Baker McKenzie IT jogi csoportjának vezető ügyvédje, aki az Egyesület szakmai programjainak szervezéséért felelős.

„Az Egyesület elnökeként, az elmúlt évek eredményeire alapozva szeretném tovább folytatni szakmai munkámat, amelynek célja a magyarországi vállalkozások versenyjogi tudatosságának növelése és versenyjoggal kapcsolatos érdekeinek képviselete, valamint a versenyjogi megfelelés előmozdítása.„– mondta Hegymegi-Barakonyi Zoltán.