Amit a Business rating kapcsán tudni érdemes

2019.07.22. bixindex.hu

A Business rating ötletét az a felismerés hívta életre, hogy egy-egy vásárlást megelőzően az emberek 86%-a ügyfélvélemények után keres a világhálón. Ennek megfelelően igenis van létjogosultsága egy olyan szolgáltatásnak, ami az ő igényeikre megoldást kínál. (X)

Rövid bejegyzésünkben tehát a BIX Business rating fogalmát, legfontosabb előnyeit, valamint a felhasználási lehetőségeit fogjuk megmutatni. A cikk elolvasása után remélhetőleg az olvasóban is még inkább erősödik a vevői visszajelzések gyűjtésének, illetve hatékony alkalmazásának a fontossága.

Mi is az a Business rating?

A Business rating egy olyan publikus index, ami az ügyfél-elégedettségi adatokat alapul véve jön létre, és egy nyilvánosan is elérhető adat. Mivel lehetőség van jól látható helyen feltüntetni, ezért hatékonyan képes pozitív irányba elmozdítani a vásárlói döntést.

A segítségével elérhető a régebbi ügyfelek aktivitásának növelése, miközben valamennyi meglévő kliens elégedettségének mértékéről pontos visszajelzést kapunk. Ennek köszönhetően folyamatosan tudjuk ápolni a vásárlókkal való kapcsolatot, és ha a helyzet úgy kívánja, akkor meg tudjuk tenni a szükséges módosításokat.

Ezáltal gyakorlatilag a potenciális megrendelőket a már meglévő kliensek véleménye fogja meggyőzni.

A BIX segítségével valódi érték nyerhető ki a visszajelzésekből

Fel kell ismerni, hogy a vásárlói visszajelzések nagyon komoly értékkel bírnak a cégünk életében. A BIX elsősorban a komplexitásának és az egyszerűségének köszönhetően minősül a leghatékonyabb eszköznek ahhoz, hogy ezeket az értékeléseket begyűjtsük.

Független és összehasonlítható, minősített, kitűnően képes támogatni a vásárlói döntéshozatalt, miközben rendkívül értékes vezetői információ is. Ezeket az előnyöket sem a Facebook rating, sem a Google rating segítségével nem tudjuk elérni, sem pedig akkor, ha mi magunk gyűjtjük be a referenciákat.

A Business rating a Google szemében is értéket képvisel. Mivel a keresőmotor a látogatók számára kizárólag minőségi tartalmat kíván megmutatni, ezért a BIX profilokat minősített információként kezeli. Ennek megfelelően csillagokkal ad kiemelést, és SEO szempontból is preferálja őket.

Többféle opció a Business rating megjelenítésére

A kiemelkedő elégedettségi mutatónkat értelemszerűen többféle módon is szeretnénk az ügyfeleink figyelmébe ajánlani. A rendszer támogatás nyújt ezen törekvésünk kapcsán.

Egyrészt a weboldalunkon el tudunk helyezni egy BIX widgetet, amivel az egyes vélemények, valamint a Business rating is szem előtt lesznek.

Ezen kívül létre tudunk hozni szintén a honlapunkon egy vélemény galériát fotókkal ellátva, illetve az e-mail aláírásunkba is be tudjuk építeni a BIX érték linkjét.

  • kapcsolódó anyagok
PR