Mivel dobhatjuk fel az alapdarabokat?

2019.07.23. etaska.hu

Ebben a cikkünkben bemutatunk néhány trükköt, amivel a legátlagosabb táskát is feldobhatjuk egy kicsit, hogy igazán egyedi kiegészítőt kapjunk. (X)

Az alapdarabok a táskáknál is nagyon fontosak, mondhatni elengedhetetlenek egy nő életében. Igen ám, de akadhatnak olyan idők, amikor megunjuk és szeretnénk kicsit változtatni rajta, hiszen nem lehet mindig újat venni. Lássuk, hogy milyen trükkökkel készíthetünk magunknak új táskát, ami lehet akár egy lepke mintás fedélzeti táska is!

Masni

A masni soha nem megy ki a divatból. Készüljön szövetből vagy műbőrből, mindig trendi kiegészítője egy táskának. Nincs is szükség nagy tudásra, elég, ha a táskához passzoló anyagból egy vagány kis masnit formázunk, és már ragaszthatjuk is fel egy kis textilragasztó segítségével.

Sál

Ha egy egyszínű táskát kell feldobni, akkor egy sál igazán jó választás lehet. Fekete lakk táskához az államinta nagyon nyerő, míg színek esetén érdemes ellentéteset választani, azaz világos színhez csempésszünk egy kis sötétet és fordítva. Anyagok tekintetében is bőven van lehetőség, hiszen egy lágyabb anyag csodát tehet egy durvább anyagú táskával.

Színek tekintetében merjünk variálni, mert nem biztos, hogy csak a megszokott jól bevált párosítások hoznak sikert. Merjünk egyediek lenni, mert egy elegáns, de egyben vagány összeállítás magabiztosabb külsőt kölcsönöz.

Kulcstartók

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a külön táskákra szerelhető kulcstartók. Egyediek, különlegesek, sőt akár otthon is elkészíthetjük ezeket. Bombasztikus hatást érhetünk el egy DIY pomponnal, szalaggal vagy akár fonattal is, ami kifejezetten csak nekünk van.

Extrém anyagok

Vannak állandó divatú anyagok és akadnak olyanok is, amik a különlegességük miatt csak időszakosan hódítanak, esetleg néha visszatérnek. Az állandóan divatban lévők közül a legtöbb női gardróbban megtalálható a bőrtáska. Igen ám, de ha nem a szokványos színekben pompázik, esetleg feltűnő sárga színnel rendelkezik, akkor már extrémebbnek tűnik.

De ha még az anyaga is különleges, mint ennek a táskának, akkor nem árt, ha bevállalósabb vagy. De ha tetszik, lépj ki a komfortzónádból, és villants egy ilyen tuti és igazán feltűnő válltáskát!

A lényeg a részletekben rejlik

Sokszor a táska egyeidsége nem a színében rejlik, hanem az apró különlegességek adják meg azt a pluszt, amitől beleszeret az ember. Gondolunk itt olyanokra, mint láncos vállpánt, szegecsek, vagy éppen egy jó helyen elhelyezett masni és más apróságok. A legjobb, ha nem hivalkodó, csak egy apró csavar, ami odavonzza a tekinteteket.

Ha ilyen táskákat keresnél, akkor az etaska.hu webáruház fedélzeti táskái között biztosan megtalálod a tökéletes darabot.

  • kapcsolódó anyagok
PR