Összefoglaló a Brit kutyatápok előnyeiről

2019.07.26. kutyakajas.hu

A Brit kutyaeledeleket gyártó és forgalmazó cégeknél számtalan variációban megtalálhatóak a különböző összetételű, minőségi szárazeledelek. Kutyatulajdonosként annyi csupán a feladatunk, hogy kiválasztjuk a kutyusunk számára a legoptimálisabbat úgy, hogy figyelembe veszünk néhány szempontot. (X)

Jó minőségű eledeleket rejtenek a csomagolások

Emberként, amennyiben tartjuk magunkat ahhoz az igaz mondáshoz, hogy az vagy, amit megeszel, akkor felelős kutyatartókként is mindent elkövetünk azért, hogy a család kedvence a lehető legjobb eledelt kapja az élete folyamán. A Brit termékei között csak olyan eledeleket találhatunk, amelyek garantálják a jó minőséget, legyen a kutyánk kölyök, felnőtt vagy időskorú, állapotos vagy épp megszült, valamilyen tartós egészségügyi állapotban lévő vagy bármilyen nagyságú, súlyú, fajtájú.

Hogyan választhatjuk ki a legmegfelelőbb terméket?

A kutya ragadozó létére nem csak húst fogyaszt. Bár tény, hogy a ragadozó életmódot támogató felépítésnek köszönhetően, a leginkább hasznosítani az állati eredetű fehérjéket tudja, mégis létfontosságú összetevőkkel lehet találkozni a Brit termékek összetevői között. Ezen összetevők segítik elő, hogy a Brit kutyatápokat fogyasztó kutyák teljes megjelenése, kezdve a szőrzettől egészen a tükröződő hangulatáig, egészségtől kicsattanó, jókedvű és tettre kész legyen. A Brit termékek fogyasztásával tehát a hiánybetegségek szinte nem is léteznek, mert a minőségi receptúrák garantálják azt, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű állati fehérje mellett még számos, kedvező hatású, természetes összetevő kerüljön bele az eledelbe.

Tehát a választáskor először érdemes azt meghatározni, hogy milyen a kutya fajtája. Ha ez akadályba ütközik, akkor a termet, vagy az életkor alapján is tökéletesen jól ki lehet választani a legoptimálisabb kutyatápot. Ezután szűkíthetjük tovább a kört, ha szükséges, például azzal, hogy akad-e valamilyen tartós egészségügyi állapot, amire figyelni kell, ilyen például a cukorbetegség vagy a vemhesség. Ezen tényezőket azért is fontos mérlegelni, mert nem biztos, hogy ami jó egy vemhes anyakutyának, ugyanolyan jó lesz akkor, ha a kutyánkon észleljük a cukorbetegség első jeleit.

Azt, hogy milyen életmódot folytat a kutya, szintén vegyük figyelembe. Teljesen más igényei lesznek egy aktív sport kutyának (pl.: egy verseny kutyának), mint egy kényelmi kedvencnek (pl.: yorkshire terriernek).

A Brit több termékcsaládot tudhat magáénak

Attól függően, hogy van-e valamilyen speciális egészségi állapota a kutyusnak, lehet választani csak arra a panaszra készített termékek közül. Ilyen például a Brit Care, amit azért fejlesztettek ki, hogy a kutyák felvegyék a harcot az ún. civilizációs betegségek ellen.

A Brit Prémiumot akkor célszerű választani, ha fontos az ár-érték arány, a minőség és a változatos receptúra. A Brit Fresh eledelek pedig azért készültek, hogy megóvják a kutyáinkat a negatív környezeti hatásoktól.

  • kapcsolódó anyagok
PR