Óriási magyar sikerekkel ért véget az 52. Intersteno Kongresszus és Világbajnokság! A világ második legjobb jegyzőkönyvvezetője Kollárikné Terjéki Krisztin, a Fővárosi Törvényszék jegyzője lett. Nagyné Bíró Ágnes, a Miskolci Járásbíróság büntető ügyszakos jegyzőkönyvvezetője pedig élete eddigi legjobb versenyeredményét produkálta. Jegyzőkönyvvezetésben a 7. helyen, gépírásban a 16. helyen, beszédíró gépírásban pedig a 24. helyen zárt.

Kollárikné Terjéki Krisztina, a Fővárosi Törvényszék jegyzőjének különleges tehetsége már középiskolás korában kiderült, sorra járja azóta is a bajnokságokat. Az idei szardíniai Intersteno élete eddigi legjobb eredményét hozta – beszélgetés:

Nagyné Bíró Ágnes, a Miskolci Járásbíróság büntető ügyszakos jegyzőkönyvvezetője Magyarország Örökös Gépíróbajnokaként utazhatott ki az eseményre.  Ugyancsak a Miskolci Törvényszéket képviselte Burányi Georgina, a Miskolci Járásbíróság jegyzőkönyv-vezetője, aki nemzetközi eseményen most először szerepelt felnőtt mezőnyben – beszélgetés: