Csapatok a kibertérben! - Hungarian Cyber Security Challenge vol. 2 az Európai Kiberbiztonsági Hónap keretében - Október 17-20

2019.10.17. Jogi Fórum / Nemzeti Kibervédelmi Intézet

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete – az októberi Európai Kiberbiztonsági Hónap keretén belül - 2019. október 17-20. között rendezi meg a Hungarian Cyber Security Challenge 2019 vol.2. elnevezésű kiberbiztonsági csapatverseny elődöntőjét. A megmérettetés döntőjére 2019. október 29-én kerül sor.

A versenyre több mint 50 csapat nevezett. Az online lebonyolítású elődöntőt követően a CyberSec2019.hu Nemzeti Kiberbiztonsági Konferencián a tíz legeredményesebb csapat küzd meg egymással a döntőben. A döntős csapatok tagjai értékes tárgynyereményekben és elismerő oklevélben részesülnek. A verseny első három helyezettje továbbá részvételi lehetőséget nyer felső kategóriás nemzetközi, illetve hazai szakmai konferenciákra (Washington – ShmooCon, Berlin – OffensiveCon, Budapest - BSidesBud VIP).

A 16 év feletti magyar állampolgárságú résztvevők egy külön erre a versenyre kialakított online platformon keresztül oldanak meg különböző nehézségű, technikai jellegű és incidenskezelési kiberbiztonsági feladatokat, amelyek során kommunikációs feladatok is várhatnak rájuk.

A rendezvényekről ITT és ITT található bővebb információ.

  • kapcsolódó anyagok
INTERNET
KIBERBŰNÖZÉS