Lelkes divatkövető, és gyűjti a kifinomult ruhadarabokat? Akkor nem csoda, ha a hónap végén azon tűnődik, hová tűnt a fizetése nagy része. Azonban van egy jó hírem! A stílusosság ma már kivívható néhány időtálló és hasznos öltözékkel, így biztosan marad még pénze utazásra és kondibérletre is! (X)

A lentebb látható lista most megmutatja, mely ruhák nevezhetőek a stílus nagyköveteinek.

Itt van az ősz, itt van újra

Ebben a hónapban érkeznek az új divattrendek, így az outfitek legszélesebb tárházából válogathatunk. A színes pulcsikat, szoknyákat és kabátokat kedvünk szerint kombinálhatjuk és rétegezhetjük.

A hírességek új stílustippjei is igazán meghatározóak, Bagdal Riri például imádja a svájci sapkákat, amelyek kifejezetten jól állnak neki!

A svájci sapka mellett számos kötelező darab van, amennyiben minimális költségvetésből stílusikon gardróbot szeretne kialakítani!

Egy leheletnyi párizsi sikk

Az örökzöld párizsi sapka sosem ment ki a divatból, még mindig tündököl a divat égiszén. Nem is kell vásárolnia, hiszen biztosan ott lapul még 1-2 darab anyukája vagy nagymamája szekrényében. Ezeket különböző színekben és gyöngyberakásokkal variálhatja.

Bársonyos fejpántok

Az idei divattrend élvonalában is ott vannak a nagyméretű, bársony fejpántok, amelyeket megannyi színben kaphat. Hatalmas stílusossággal és kedvező árakkal rendelkeznek.

‘Cool it girl’!

Kígyómintás biciklis nadrág? A gardrób ékköve egy olyan short, ami nem igényel nagy befektetést, de megannyi módon kombinálható. Egy földig érő kabáttal szuper stílusos, hidegebb napokon pedig egy vékonyabb harisnyával és pulcsival hangsúlyozható. Ugye, hogy izgalmasabb, mintha a sokadik szoknyában lépne ki a házból?

Lázadó, szakadt farmer kabát

Feldobná ruhatárát anélkül, hogy tízezreket dobna ki az ablakon? Akkor kutakodjon kicsit édesapja vagy testvére szekrényében, ahol biztosan maradt egy kósza farmer kabát. Ha szerencséje van, éppen egy Levi’s márkájút talál. Szaggassa szét, koptassa vagy hipózza ki, és kész is a saját alkotás.

Oversized teddy kabát

A maci kabátok, melegségük mellett bármivel kombinálhatóak és nagyon kényelmesek is. Legyen szó a népszerű camel színről, pirosról vagy zöldről, a város legjobb vintage vagy second hand üzleteiben biztosan talál remek áron, Önhöz illő darabot!

Ön melyiket viselné a legszívesebben?

Nincs másra szükség, csak egy kis leleményességre és tájékozódásra!

Ha szívesen beruházna pár pénztárcakímélő ruhadarabra, akkor kövesse a JOY naprakész divattippjeit, és újítsa fel gardróbját!