Egy szép, napsütötte tavaszi napon örömmel látunk neki a ház körüli munkának. Csiszoljuk és készre kenjük a faléceket, fúrjuk, rögzítjük, és már áll is az új kerítés! (X)

Idővel azonban aggasztó jeleket fedezünk fel tökéletes fakerítésünkben. A nyári nap kiszívja a színét, a kezdeti ragyogás megszűnik, a felület kopottá válik. A festék néhol már repedezik, a nedvesség is beszivárog a szerkezetbe, lassan, de hatásosan roncsolja az anyagot.

A csavaroknál is jelentkezik a kezdeti korhadás, és minden harmatos reggel, eső vagy havazás csak tovább ront a helyzeten. Tavaszra világossá válik, hogy kerítésünk folyamatos karbantartást igényel: jön az évenkénti csiszolás és festés. Mindez rengeteg időnkbe és nem kevés pénzünkbe kerül.

Fakerítés helyett

A fa napjainkban is igen kedvelt kerítésanyag. Szép a színe, erezete, kiválaszthatjuk, hogy milyen színűre festjük vagy pácoljuk. A szépségnek viszont ára van: a fa folyamatos gondozást igényel, különösen, ha kültéri használatban van. Mit tehetünk akkor, ha ragaszkodunk a fa természetességéhez, de az állandó felújítás költségeivel és a renoválásra szánt idővel is spórolnánk?

A fahatású fémkerítés olyan megoldást kínál, amellyel nem kell lemondanunk a fa természetes szépségéről, a karbantartásról viszont igen! Felületkezelésének köszönhetően ellenálló az UV-sugarakkal és a csapadékkal szemben. Szerkezete stabil, nem vetemedik, évek múlásával sem veszíti el formáját, színét.

Tulajdonságok

A Nívó acélkerítés, melyeket 3 méter hosszúságig, 10,5 cm-es szélességben, egyedi méretben gyártanak. Az egyedi méret mellett a színválaszték is bőséges: fa, antik és homogén színekből és számos árnyalatból választhatjuk ki kerítésünk külső megjelenését. A kerítéslécek mindkét oldalukon színezettek, és valósághű fa mintázattal is rendelhetők.

Az innovatív KLIKK technológiának köszönhetően egyszerűen és gyorsan dolgozhatunk, mindezt fúrás és faragás nélkül. Egy átlagos családi háznál akár fél nap alatt is felépíthetjük új kerítésünket. A méretre gyártott lécek lakossági és ipari felhasználásra is alkalmasak, kerítésnek és kapunak egyaránt. Dönthetünk a kerítéselemek távolságáról, illetve a vízszintes vagy függőleges elrendezésről is.

Hogyan lehet hozzájutni?

Amennyiben szeretne NÍVÓ fém kerítést, kérjük, hogy forduljon bizalommal a cég munkatársaihoz! Megteheti ezt telefonon, e-mailen, de akár személyesen is a gyártó bemutatótermeinek egyikében. A szakemberek helyszíni felmérés után árajánlatot adnak, majd a rendelés után a cég saját üzemében gyártja le az egyedi elemeket. Igény szerint a helyszínre szállítást és a felszerelést is vállalják a szakemberek.

Árajánlatkérésben is nagy segítségére lehet a cég honlapján található Kerítéstervező Program. Segítségével képet alkothat elképzeléseiről, és megtervezheti megálmodott, egyedi kerítését!