Tölgyes Katinka csatlakozásával tovább bővült a banki, finanszírozási és tőkepiaci területen piacvezető Kapolyi Ügyvédi Iroda több mint 20 fős csapata. A verseny- és tőkepiaci jogban, illetve compliance területen szerzett több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező szakembert az iroda versenyjogi csoportjának élére nevezték ki, de a szakember más munkacsoportok feladataiban is részt vesz.

Elsősorban verseny- és tőkepiaci jogi, valamint compliance területen jártas jogásszal bővíti szakmai gárdáját az immár két évtizede jogi tanácsadást és szolgáltatásokat nyújtó Kapolyi Ügyvédi Iroda.

Tölgyes Katinka pályafutása elején, 2007-2014 között a Gazdasági Versenyhivatalnál polgári-, versenyjoggal, fogyasztóvédelmi közjoggal, valamint marketingkommunikációhoz kapcsolódó és közbeszerzési joggal foglalkozott. 2015-2019 között a KELER Központi Értéktár Zrt-nél és a KELER KSZF Központi Szerződő Fél Zrt-nél tőke- és pénzügyi piaci compliance területen szerzett jelentős tapasztalatot. Chief compliance officerként szakterületéhez tartoztak az alapvető és kiegészítő értéktári szolgáltatások, az értékpapír kibocsátás, egyes szakosított hitelintézeti szolgáltatások, a klíringszolgáltatás, a központi szerződő fél szolgáltatás és a garanciavállalás. Dr. Tölgyes Katinka jogi diplomáját 2007-ben a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte. 2002 és 2004 között a Potsdami Egyetem német nyelvű, német gazdasági jogi képzését is elvégezte. A szakember jelenleg a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán folytat compliance szakjogászi tanulmányokat. Tagja a Magyar Versenyjogi Egyesületnek és a Magyar Vállalati Compliance Társaságnak.

Tölgyes Katinka több jogterületen szerzett széleskörű tapasztalataival, a Kapolyi Ügyvédi Iroda versenyjogi ügyeinek szakmai vezetőjeként tovább emeli a szolgáltatások szakmai színvonalát, amelyet az ügyvédi iroda hazai és külföldi partnerei számára nyújt. A European Law Firm tagjaként a Kapolyi Ügyvédi Iroda nemzetközi színtéren is jelen van, és piacvezető banki, finanszírozási, tőkepiaci csoporttal áll partnerei rendelkezésére angol, német, francia és spanyol nyelven egyaránt. Mint a megbízható és innovatív jogi szolgáltatás híve, folyamatosan növeli szolgáltatásainak körét és minőségét, ezért is tartja fontosnak, hogy fejlessze, bővítse felkészült szakértőkből álló jogi csapatát.