Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely a teljes hazai energiafelhasználás egyharmadát is meghaladó, éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére a versenypiacon és az egyetemes szolgáltatásban. (X)

Az NKM Energia Zrt. a hazai felhasználók széles körét szolgálja ki, az egyszemélyes betéti társaságoktól a legnagyobb gyárakig, erőművekig, intézményi partnerekig, ipari termelőkig vagy önkormányzatokig. A társaság szolgáltatása Magyarország teljes területén elérhető.

 

„A Magyarország harmadik legnagyobb árbevételű cégcsoportjához, az MVM-hez tartozó NKM Energia Zrt. elsődleges feladata a folyamatos és biztonságos földgáz- és áramszolgáltatás biztosítása országszerte 4,2 millió ügyfél részére. Magyarország legnagyobb energetikai csoportjaként feladatunk az ellátásbiztonság tekintetében kiemelt, ennek megfelelően a szolgáltatásainkat a legmagasabb színvonalon kell folyamatosan nyújtanunk. A jelenlegi súlyos járványügyi helyzetben a felelősségünk nagyon nagy, a koronavírus elleni harcban oroszlánrészt vállaló kijelölt kórházak működtetéséhez szükséges gázt és áramot zavartalanul biztosítanunk kell, hogy az erőn felül teljesítő egészségügyi dolgozók az odakerülő beteg embereket megfelelően el tudják látni.” – mondta dr.Tomaj Balázs, az MVM Csoport ügyfél-vezérigazgatóhelyettese.

Az NKM Energia Zrt-t. nagy tekintélyű és eredményes hazai és nemzetközi nagyvállalatok, illetve hasonlóan változatos tevékenységet folytató kis- és középvállalkozások választották partnerüknek a vegyipartól az autó- és gumiabroncsgyártáson és a gyógyszeripari vállalatokon át a szolgáltatóiparig. A társaság versenypiaci ügyfelei számára a legfontosabb a megbízható és fenntartható költségszintű energiaellátás, amely az ellátásbiztonság garanciájával és az ügyfélközpontúsággal kiegészülve nyújt valós megoldást a felhasználók számára. Az NKM Energia Zrt. számára a legnagyobb értéket ügyfelei jelentik, ezért a stratégiai partnerséget és a szolgáltató iránti bizalmat évente megújuló egyedi kedvezményekkel honorálja.

Az energiapiacon működő vállalatoknak nemcsak az árversenyben, vagy a költséghatékonyságban kell helytállniuk, hanem ügyfélközpontúságban is, és a változó üzleti igényekhez leginkább igazodó megoldásokkal kell rendelkezniük, amihez elengedhetetlen a megbízható és stabil háttér.

Az NKM Energia számára kiemelten fontos, hogy a társaság által nyújtott széles körű, komplex alapszolgáltatásokat az ügyfelek egy csatornán keresztül érhessék el, amivel az áram- és földgázszolgáltatással kapcsolatos ügyek kezelésének ideje jelentősen csökkenthető. Azok a vállalatvezetők, akik az NKM Energia Zrt.-t választják üzleti partnerüknek, jelentős időt és energiát spórolnak meg saját maguk és vállalkozásuk számára.

Az NKM Energia versenypiaci kereskedelmi filozófiájának alapja a hosszú távú kapcsolat kiépítésére való törekvés, ezért az általa elérhető legelőnyösebb szolgáltatási konstrukciót kínálja. A vállalkozások bizalmának elnyerése érdekében az NKM Energia Zrt. már a kezdetektől szakértő segítséget kínál, amelyet többletköltség nélkül biztosít ügyfelei számára szolgáltatásainak igénybevétele során.