Emlékszünk még nagyszüleink, rokonaink faliórájára? Egy-egy olyan különleges darabra, ami gyerekként megragadt emlékeinkben? Régen nagy divat volt az ingaóra, mellyel minden bizonnyal valahol Ön is találkozott régebben rokonoknál, ismerősöknél. (X)

Van egy jó hírünk: a retro újra divatba jön számtalan helyen, legyen szó öltözködésről, hajviseletről vagy dísztárgyakról. Így a régen nagy különlegességnek számító ingaóra is egyre népszerűbb manapság. Akkoriban pontossága miatt kedvelték, ma inkább a régmúlt idők újragondolása révén jött ismét divatba.

Az ingás falióra tulajdonságai

Az ingás falióráknak különleges kisugárzásuk van. Az inga folyton mozgó monotonitása nyugalmat áraszt magából, akarva-akaratlanul elidőzünk előtte, ha találkozunk egy-egy különlegesebb darabbal valahol.

Azok az igazán szép ingás faliórák, amelyek fából készülnek. Általában ezek megőrzik a fa eredeti színét és szépségét, mert olyan eljárással készítik őket, ami tartóssá és időtállóvá teszi a fát, de nem változtat eredeti kinézetén.

A gyönyörű fa ingaórák különböző fafajtákból készülnek. Ezüstfa, kőris, tiszafa, tuja, akác, juhar, mind-mind kiváló alapanyagként szolgálnak erre, de két különböző fajtájú fa ötvözetéből is készülhetnek.

Fatörzs ingaóra

Ha egyedi ajándékot keres, ez garantáltan az lesz! Képzeljen el egy fatörzset melyet keresztben kettévágnak, majd feldarabolják. A gyűrűk tökéletesen kirajzolódnak minden egyes darabon, ha felülnézetből nézzük a szeleteket akkor tisztán láthatjuk az évgyűrűket. Gyakran olyan minőségű az alapanyag, hogy még a fa törzsét is sikerül konzerválni. A tartósításhoz használt anyagok az egészségre nem károsak, így akár gyerekszobába vagy hálószobába is vihetők.

Amit a Fajándékok webáruház kínál, azok garantáltan első osztályú termékek. A FA-TIME Hungary 1998 óta foglalkozik különböző fatermékekkel, többek között ingaórák gyártásával és forgalmazásával is.

Kínálatukban találhatók még konyhai eszközök, edényalátétek, tálalók és kínálótálak, pizzakínálók.

Almás órák

Nem csak az ingaóra lehet különleges, bár meg kell hagyni, hogy az ingaórák igazán egyedi darabok. De egy vidám, alma formájú színes falióra is ugyanolyan izgalmas. Lehet zöld, sárga vagy piros alma, de színes is. A belsejében egy szív formán belül találjuk a kis- és nagymutatókat, melyet körülölel egy félbevágott almaforma. Az órának még szára és levele is van, szinte megkóstolná az ember, ha meglátja.

Gyerekeknek például nagyszerű ajándék. Ha ajándékot keres, de nincs ötlete, hogy mit vegyen, ami hasznos és ötletes, ez garantáltan mindkét kategóriába illő lesz.

Ha egyedi ötlete támad, a korábban említett Fajándékok webáruház abban is segítségére lesz, keresse őket bizalommal!