A Pénzügyminisztériumból erősít a Jalsovszky Ügyvédi Iroda - Az új szakember az ügyvédi iroda adózási csapatának lesz a tanácsadója

2021.03.17. Jogi Fórum / Jalsovszky Ügyvédi Iroda

Tovább bővült a Jalsovszky adózási csapata és nem is kis névvel: dr. Czoboly Gergely csatlakozott az irodához, aki korábban a Pénzügyminisztérium nemzetközi adózásért felelős tanácsadói posztját töltötte be. Ezen időszak alatt Gergely volt az OECD adózási munkacsoport magyarországi delegáltja, részt vett mind a BEPS, mind az ATAD adózási irányelvek tárgyalásán.

Czoboly Gergely, aki tanácsadóként erősíti a Jalsovszky Iroda munkáját, továbbra is fenntartja oktatói tevékenységét a Budapesti Corvinus Egyetemen, ahol magyar adózási tárgyakat tanít, valamint előad a nemrég indult International Taxation mesterszakon is. A szakember egyidejűleg a Corvinus Tax Club mentora is.

„Gergely érkezésével egy olyan szakemberrel bővültünk, aki speciális látásmódjával, páratlan nemzetközi adózási tapasztalatával és oktatói vénájával új színt tud vinni adózási csoportunk munkájába” – mondta el Jalsovszky Pál, az iroda alapító partnere. 

  • kapcsolódó anyagok
ÜGYVÉDI IRODÁK