Jogi Fórum hírlevél

A keddenként megküldött e-mailben a Jogi Fórum újdonságai, az elmúlt hét hírei, aktuális állásajánlatok és rendezvények, valamint a friss Magyar Közlönyök tartalomjegyzéke olvasható.
A hírlevél ingyenes.

A hírlevélre való feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a jogiforum.hu, az oldalon megjelenő hírekből, állásajánlatokról, fórum bejegyzésekből, az ügyvédek részére küldött megkeresésekből, és harmadik személyek üzleti ajánlataiból összeállított hírlevelet küldjön az Ön részére a megadott e-mail címre. A jogiforum.hu esetenként, az oldal működésével kapcsolatos releváns technikai tudnivalókról is jogosult érdesítést küldeni a megadott e-mail címre. Az e-mail címét mindaddig kezeljük, amíg a hírlevélről a beállítások menüpont alatt, vagy a hírlevélben az erre szolgáló linkre kattintva nem iratkozik le. A hírlevéllel kapcsolatos személyes adatai kezeléséről bővebb tájékoztatást az „Adatkezelési tájékoztató” menüpont alatt talál.

  • E-mail cím:

Amennyiben technikai okok miatt nem tudna leiratkozni a hírlevélről, úgy kérjük írjon a support@jogiforum.hu címre.

Hírlevelünket több, mint 50.000 felhasználó kapja meg hetente. A hírlevélben történő hirdetési lehetőségekről médiaajánlatunk ad tájékoztatást.