Dr. Szuromi András ügyvéd

SZUROMI ÜGYVÉDI IRODA

 • cím:

  1015 Budapest, Hattyú utca 16. 2. em. 1.
 • Telefon:

  +3617837834

 • Fax:

  +3617002907

 • Mobil:

  +36203414042

 • E-mail:

 • www:

  -

 • szakterület:

 • beszélt nyelv:

 • megjegyzés:

  Tisztelt Érdeklődő!

  Köszöntöm a SZUROMI ÜGYVÉDI IRODA információs oldalán. 10 éve látok el képviseleti tevékenységet elsősorban gazdasági-, kereskedelmi-, polgári jogi és közigazgatási jogi, területen. Komoly tapasztalattal rendelkezem összetett, több jogterületen jártasságot igénylő jogi problémák megoldásában.

  A jogi egyetemi tanulmányaimat követően még ügyvédbojtárként elvégeztem a Bankárképzőt ezért az átlagostól szélesebb rálátással rendelkezem gazdasági, pénzügyi szakértelmet igénylő ügyekre. Angol nyelven tárgyalási szinten beszélek és azt a munkám során rendszeresen alkalmazom.

  Irodánk specialitása elsősorban gazdasági társaságok igényeinek kiszolgálása, a társaságok működése során felmerülő egyedi és összetett problémák megoldása. Emellett természetesen lakossági megkereséseket is fogadunk.

  Jártasságunk a fentebb részletezett jogterületekre terjed ki. Rendelkezünk pénzügyi vállalkozások alapításához és képviseletéhez szükséges szakértelemmel. Rendszeresen alapítunk és képviselünk energiakereskedelemmel foglalkozó társaságokat. Komoly eredményekkel rendelkezünk felszámolással kapcsolatos ügyekben, foglalkozunk követeléskezeléssel és tapasztalataink kiterjednek nemzetközi választottbíróság előtt való peres képviseletre is. Rendelkezünk tapasztalattal nemzetközi magánjogi ügyekben, nemzetközi piacra dolgozó társaságok jogi támogatásában. Praxisunk változatos, abban szinte jogterülettől függetlenül minden olyan elem megjelenik, amivel a gazdasági társaságok működésük során találkozhatnak. Munkajogi képviseletet munkáltatói és munkavállalói oldalon is ellátunk.

  A lakosság számára a vagyonnal való rendelkezés és gazdálkodás jogi támogatásában, ingatlannal, örökléssel, ajándékozással, rokontartással, házassági vagyonjogi szerződéssel, házassági és élettársi vagyonjoggal, családi vagyonkezeléssel kapcsolatban kínálunk személyre szabott megoldásokat. Adózási eljárásokban is rendelkezünk tapasztalattal és vállalunk megbízásokat.

  Büntetőjog területén elsősorban gazdasági bűncselekmények körében látunk el képviseletet mind vádlotti, mind sértetti oldalon.

  Munkánk során az ügyfeleinkkel való maximális együttműködésre törekszünk. Hiszünk abban, hogy valódi sikert csak teljes bizalommal és együttműködéssel, ügyfeleinkkel közösen érhetünk el. Elsősorban olyan ügyfelek bizalmát keressük, akik őszintén meg kívánják oldani az előttük álló feladatot és megtisztelnek bennünket azzal, hogy megosztják velünk ügyük részleteit. Ügyfeleink számára maximális diszkréciót és titoktartást garantálunk.

  Köszönöm szíves figyelmét!

  Tisztelettel:

  Dr. Szuromi András
  Ügyvéd

Jogi Fórum Ügyvédi Szaknévsor - kereső

Regisztráció

Itt regisztrálhat a Jogi Fórum Online Ügyvédi Szaknévsorába →