ügyvédjelölt

Áttekintés:

  • A polgári, gazdasági jog széles skálájával foglalkozó ügyvédi irodánk lendületes csapatába keresünk olyan ügyvédjelöltet, akiknek célja az ügyvédi szakma elsajátítása, tökéletesítése és a folyamatos szakmai fejlődés.

Feladatok:

  • Leendő munkatársunk feladata általánosságban a vezető ügyvédek iránymutatása és támogatása mellett az ügyek önálló vitele és a vezető ügyvédek munkájának segítése, aktív közreműködés az iroda jogi ügyeinek vitelében és intézésében.
  • A konkrét feladatok többek között iratok – különösen bírósági beadványok, szerződések, cégiratok – előkészítése, szerkesztése, közreműködés jogi vélemények kidolgozásában, közreműködés polgári peres és nemperes eljárásokban – így bíróság, hatóság előtti eljárásban, fizetési meghagyásos eljárásban és cégeljárásban – az ügyekhez kapcsolódó ügyfélkapcsolati, adminisztratív feladatok ellátása.

Elvárások:

  • Irodánkban az ügyvédjelölti pozíció betöltéséhez szükséges megfelelő angol nyelvtudás, amely lehetővé teszi munkatársunk számára az okiratok angol nyelven történő megszerkesztését, angol nyelvű jogi szövegek megértését.

Előnyt jelent:

  • Minden a polgári, gazdasági jog területén szerzett tapasztalat előnyt jelent.

Amit kínálunk:

  • Leendő kollégánk részére lehetővé kívánjuk tenni a változatos jogi feladatok megoldásában való teljes körű részvételt, az önálló munkavégzést, a jogi gondolkodás fejlesztését, a jogszabályi környezet széleskörű megismerését, mindezt versenyképes fizetés biztosítása mellett. A munkavégzés helyszíne egy kellemes, belvárosi iroda.

Jelentkezés: andras.marosi@mcdg.hu

Jelentkezés: andras.marosi@mcdg.hu