Ellentámadásba kezd a Napster. Miután nem sikerült a bíróság által előírt határidőre eltávolítania a hálózatból a szerzői jog által védett dalokat, most tiltakozásra szólítja fel a rajongókat.
A felhasználók a www.napster.com/nan.html oldalon választhatnak, hogy levelet vagy e-mailt akarnak írni, politikushoz akarnak-e fordulni a Napster érdekében. “Támadják a Napstert! A lemezcégek nem fogják abbahagyni, amíg be nem záratják a fájlcserélgetést”. Aki megadja e-mail címét az oldalon, azt megkérdezik: “Mondd meg, mit akarsz tenni, és mi megmondjuk, mit tehetsz.” A bírósági döntések “több kérdést vetnek fel, mint amennyit megválaszolnak”.

Március 16-án a jobb szűrők ellenére még mindig lehetett találni jogvédett dalokat a hálózatban. A Napsteren szereplő dalok száma több mint a felére csökkent – tette közzé több nemzetközi internetes magazin március 16-án. A Napster újabb bírósági meghallgatást kért. A lemezcégek által szorgalmazott 72 órás határidőt a cég nem tudta betartani, nem sikerült március 14-ig eltávolítani a lemezcégek 135 ezres listáján szereplő összes számot.