A belgiumi Neufchateau bíróságán megkezdődött egy pedofil bűnper tárgyalása, amelyben tizenhét férfi és két nő ül a vádlottak padján, áldozataik között hét kiskorú van, köztük egy csecsemő.

A vádlottak valamennyien az Ardennek hegyvidék Sainte-Ode nevű falucskájában és a közeli városokban laknak, és csak az fűzi össze őket, hogy valamennyien évek óta Sainte-Ode kocsmájába jártak, nemcsak egy-egy pohár italra, hanem azért is, hogy élvezhessék a kocsmáros, Pascal T. élettársának, a 30 éves Murielnek vagy Pascal felbontott házasságából való kiskorú lányainak a bájait. A rendszeres ügyfelek között volt egybek között a falu körzeti orvosa is.

A visszataszító történet azzal kezdődött, hogy Pascal T. a válópere során elérte, hogy mindkét kiskorú lányát nála helyezze el a bíróság. A kocsmáros azzal szolgálta meg a bíróság bizalmát, hogy mindkét lányát vérfertőző viszonyra kényszerítette, a nagyobbat 11 éves korától, a kisebbet még korábban, majd élettársa csecsemőjén is kielégítette ferde hajlamait.

A férfi ezután valóságos örömtanyává fejlesztette ivóját, ahol a közönség válogathatott, hogy érettkorú élettársával, avagy a kocsmáros két kiskorú lányának valamelyikével akart-e szórakozni. Annak ellenére, hogy a páros egyértelmű hirdetéseket adott fel a helyi lapokba, és szórólapokon is ajánlgatta szolgáltatásait a nagyérdemű közönségnek, a bíróság nem vette el az apától lányai felügyeletét. A jelek szerint még súlyosabb mulasztást követett el az ifjúságvédelmi szolgálat. A fiatalkorúak bírósága már négy évvel ezelőtt felhívta a rendőrség és az ügyészség figyelmét arra, hogy vizsgálja ki a botrányos hírű apa életvitelét, mindhiába. Időközben a két lány elvált anyja is kérelmezte, hogy adják vissza neki a gyerekek felügyeletét az apa alkalmatlansága és iszákossága miatt, a hatóságok egyszerűen semmibe vették e jelzéseket.

Egy gyermekpszichológus, aki meghallgatta az idősebbik és már évek óta prostitúcióra kényszerített kislányt, jelentésében világosan jelezte, hogy kitaláltnak tartja a tőle hallott szörnyűségeket. A két első számú vádlott, a kocsmáros és élettársa nagyrészt elismerte a terhükre rótt cselekményeket. A bíróság feladata lesz egyebek között felderíteni, mi volt az évekig tartó gátlástalan visszaélésekben az élettárs szerepe – aki maga is panaszkodik Pascal T. erőszakosságára, brutalitására -, és valójában hányan és hány éven át követték el a fiatalkorúak megrontását a falu kocsmájában a kocsmáros apán kívül.