Sem a rendőrség, sem az ügyészség, s az Ügyészségi Nyomozóhivatal sem folytat nyomozást a megfenyegetett, rágalmazott fideszes politikusok ügyében.

Mint emlékezetes, múlt pénteken a párt rendkívüli sajtótájékoztatóján közölték: Schmidt Mária, a miniszterelnök tanácsadója, a XX. Század Intézet, valamint az avatásra váró Terror Háza főigazgatója feljelentést tett a rendőrségen, miután életveszélyesen megfenyegették, Deutsch Tamás, ifjúsági és sportminiszter, országgyűlési képviselő pedig a róla szóló rejtélyes rágalmazó dokumentum miatt fordult a hatósághoz.

Hétfőn a BRFK arról tájékoztatta a Magyar Hírlapot: miután országgyűlési képviselő is érintett az ügyben, az Ügyészségi Nyomozóhivatal folytatja le az eljárást, ám ott semmit sem tudtak a feljelentésről. Nem tudtak az esetről a Legfőbb Ügyészségen sem, tájékoztatásuk szerint nem érkezett hozzájuk feljelentés az ügyben. Megkeresték a Fidesz sajtóosztályát is, ám a párt eddig nem tudott felvilágosítással szolgálni arról, milyen hatóságnál tett bejelentést Schmidt Mária és Deutsch Tamás.