A hat gyilkossággal vádolt Pándy András két legfiatalabb gyermeke tett vallomást ma Brüsszelben, az apjuk ellen folyó perben. Réka elmondta, hogy apja egyszer el akarta rabolni a nevelőintézetből, ő azonban sikoltozásával megakadályozta ezt.

Pándy Andrást Ágnes lánya jelentette fel amiatt, hogy vérfertőző viszonyt kényszerített rá, hat családtag pedig eltűnt. A feltételezett gyilkosságokat a ’80-as években követhette el. A most 21 éves Réka, aki 7 éves gyermek volt, amikor a család feltételezett véres tragédiasorozata lejátszódott, határozott fellépéssel világos válaszokat adott a bíró kérdéseire. Elmondta, hogy édesanyjára már nem emlékszik, csak fényképekről tudja, milyen volt, eltűnt testvéreire egyáltalán nem emlékszik. Elmondta, Ágnes anyailag gondoskodott róla és kedves volt hozzá, amíg intézetbe nem helyezték. Apja viszont el akarta rabolni az intézetből, két kocsival és segítő idegenekkel jött, hogy elvigye a liege-i repülőtérre, s onnan feltehetően Magyarországra. Õ azonban sivalkodni kezdett, amikor észrevette apját, és tiltakozására végül meghiúsult elrablása. Amikor saját lábára állt, és újra találkozott Ágnessel, valamit megértett abból, hogy milyen természetellenes viszony fűzte nagyobb féltestvérét az apjához. Mély hatást tett az esküdtekre Réka összefoglaló kijelentése: “Azt hiszem, hogy apám még önmagához sem őszinte – de már nem tud megtörni senkit, csak saját magát”. A gyilkosságok gyanújáról csak a sajtóból értesült.

Ifjabb András az apjánál nőtt fel, és vele élt annak 1997-es letartóztatásáig. Sokkal zavartabban, bizonytalanabbul vallott, mint a húga, több kérdésre hosszú hallgatás után, vagy úgy sem felelt. Annyit azért elmondott, hogy 1994 és 1997 között Magyarországon többször tanúja volt, amikor apja fiatal idegeneket mutatott be gyermekeiként különböző embereknek – az eltűntek helyett. A vádlottat is megkérdezték a két gyermek vallomásáról. Pándy András azt mondta, hogy András fiát lelkileg összetörték a korábbi kihallgatások, és skizofrén lett.