Jancsó László, a Modern Media Service Kft. ügyvezető igazgatója a félreértések tisztázása érdekében – egy korábban a Jogi Fórumon megjelent hírrel kapcsolatban – az alábbi bejelentés közzétételét kérte szerkesztőségünkhöz eljutatott levelében:

———————-

  • Tisztelt Szerkesztő Úr!

2002. március 31-én a hírek rovatukban megjelent egy hír, amely szerint ismét találtak olyan szerződést, amelyen veszteséges magyar céget vásárolt Josip Tot aláírással ismeretlen személy. Az eladók, Száraz Mariann és Száraz Béla a Modern Média Kft-ben lévő 10- és 90 %-os üzletrész tulajdonukat értékesítették.

A hír elhangzása óta számos telefonhívást kaptunk fontos üzleti partnereinktől annak érdekében, hogy kiderítsék, van-e közünk a hírekben szereplő Modern Média Kft-hez.

Társaságunk, a Modern Media Service Kft. 1996. augusztus 15. óta működik, és évről évre növekvő forgalommal az egyik meghatározó cég a computeres és videó játékszoftver kereskedelemben. Évek óta folyamatosan komoly beszállítói vagyunk olyan áruházláncoknak, mint TESCO, METRO, MEDIA MARKT, CORA, stb. Problémamentes együttműködésünk nagyságrendje több százmillió forint.

Cégbíróságnál letétbe helyezett mérlegeink tanúsága szerint a cég alapítása óta nem volt veszteséges, és köztartozásai sincsenek. Társaságunk és tulajdonosai gyakorlatilag nem változtak az alapítás óta, és semmilyen közük nem volt sem a híradásban szereplő Modern Média Kft-hez, sem Josip Tothoz, sem az eladóként feltüntetett Száraz Mariannhoz és Száraz Bélához. Tudomásunk szerint nem is létezett hivatalosan bejegyzett más Modern Média Kft., legkevésbé Száraz Béla és Száraz Mariann üzletrész tulajdonosokkal.

Társaságunk jó hírnevének megőrzése érdekében kérem szíves együttműködését, hogy találjanak módot egy rövid bejelentés keretében arra, hogy a CG. 01-09-561790 cégjegyzék számú, és alapítása óta a fenti tevékenységet folytató Modern Media Service Kft-nek semmilyen köze nincsen a hírben szereplő Modern Média Kft-hez, ill. Josip Tothoz mint vevőhöz, valamint Száraz Béla és Száraz Mariann egykori tulajdonosokhoz, vagy az említett cég által felhalmozott veszteségekhez, tetemes köztartozásokhoz.

Igénye esetén cégünk valamennyi cégbírósági beadványát és dokumentumát hajlandó vagyok Önöknek soron kívül bemutatni állításom alátámasztására.

Õszintén köszönöm azt, hogy cégünk hírneve érdekében fentieket megteszi.

Szívélyes üdvözlettel:
Modern Media Service Kft.

Jancsó László ügyvezető igazgató ———————–

(Jancsó Úr levelét változtatás nélkül közöltük.)