Bármennyire szereti is a kislányt a börtönbüntetését töltő vállalkozó, Tasnádi Péter, most már biztos, hogy nem tarthat igényt a vele való találkozásokra – értesült a Blikk.

Az orvos szakértői vélemény kizárja, hogy Tasnádi az édesapja Tamarának. Az édesanya, Marjai Judit által megnevezett férfi nem akarja vállalni sem az apaságot, sem a genetikai vizsgálatot. De ha Judit ragaszkodik gyermeke származásának tisztázásához, akkor a megnevezett dr. B. Tibort a bíróság kötelezheti a vizsgálatokra, s ha valóban ő az apa, akkor tartásdíj fizetésére is.

Tasnádi Tamara, Tasnádi Péter letartóztatása után három héttel született. Tasnádi Judit – aki újabban ismét leánykori nevét, a Marjait használja – azután döntötte el, hogy tiszta vizet önt a pohárba gyermeke származását illetően, miután férjét kiengedték. Tasnádi ugyanis rendszeresen látni szerette volna lányát. Miután nem kapta meg, a bébiszitter segítségével tavaly májusban elhozta Tamarát anyja budaörsi házából. Végül inkább visszaadta, nem várta meg, amíg a hatóság rendőrökkel megy érte. Ezután adta be Judit a válópert, majd váratlanul bejelentette, hogy nem Tasnádi a gyermek vér szerinti apja. Addigra a vállalkozó újra börtönbe került, és jelenleg négy év hat hónapos jogerős büntetését tölti. Bár közben újabb eljárás indult ellene, még idén szabadlábra kerülhet.

A válóperes bíróság szakértői vizsgálatot rendelt el, ennek eredménye döntő a válás kimondásában és a gyermekelhelyezés kérdésében. Ha Tasnádi nem a gyermek apja, úgy láthatására sem tarthat igényt, hiába hivatkozik az érzelmi kötődésre. “Ez nem okoz lelki törést a kislányomnak, hiszen alig ismeri őt” – mondta Marjai Judit, aki a kislány vér szerinti apaként régi barátját, dr. B. Tibort nevezte meg. Dr. B. Tibor azonban nem akar tudni a gyermekről, és nem egyezik bele az apasági vizsgálatba sem.