Jogvédő szervezetek tiltakozásának engedve beszüntette működését egy magyar weboldal, mely mozifilmekhez kínált letölthető feliratokat.

Közel egyévi működés után beszüntette működését a Feliratok.hu címen elérhető website. Az oldalról az interneten elérhető mozifilmekhez lehetett letölteni feliratokat tartalmazó fájlokat, melyeket megfelelő segédprogramokkal lehet a videolejátszáskor a digitálisan tömörített filmekkel együtt használni. A honlap nyitólapján elhelyezett információk szerint jogvédő szervezetek tiltakozásának hatására zárt be a webhely. A Feliratok.hu cím whois rekordjában feltüntetett domain-fenntartóját bővebb információkért megkerestük, de nem tudott felvilágosítást adni a történtekről, mivel állítása szerint nem ő üzemelteti a webhelyet.

Bár a webhely eredeti helyén megszűnt, egy szlovák, illetve egy orosz tükörszerveren továbbra is elérhető tartalma. A Feliratok.hu nyitólapján elhelyezett szöveg szerint hamarosan ukrán, argentin és dél-afrikai szervereken is elhelyezik majd annak tartalmát.