Semmi okom nincs kételkedni ügyfelem, Kulcsár Attila korábbi nyilatkozatában, miszerint hazatér külföldről – mondta Bánáti János, Kulcsár Attila jogi képviselője.

Az ügyvéd nem kívánta kommentálni mindazt, amit ügyfele a Portfólió című internetes lapnak mondott. Kulcsár ugyanis visszavonta azt a korábbi nyilatkozatát, amelyben magára vállalta a viszszaéléseket. Azt állította, hogy a múlt héten nyomás hatására tett olyan nyilatkozatot, amely szerint ő felelős a történtekért. Szerinte az ügyben valójában több banki felső vezető is érintve van.

Bánáti János azt mondja, a nyilatkozat számára ismeretlen körülmények között jött létre, s félreértéseken alapul. Kulcsár Attilának ugyanis nem volt vallomása, amit visszavonjon. – Kulcsár Attilának korábban valóban volt egy nyilatkozata, s meghatalmazást adott arra, hogy azt juttassam el a K & H-ba. Ebben azonban szó nem volt felelősségi kérdésekről – fogalmazott Bánáti János. Az ügyvéd hozzátette: az internetes lapban megjelent írás után beszélt ügyfelével, s meggyőzte: a jövőben előbb a hatóságnak nyilatkozzon, a nyilvánosságnak csak azt követően.