Közel 3 éves működése után új arculattal és szerkezettel várja olvasóit a Jogi Fórum.

A megújult portál két legfontosabb újdonsága a kulcsszavak (kategóriák) szerint tagolt tartalom megjelenése illetve a regisztrált felhasználók interaktivitásának jelentős bővülése.

A Jogászoknak Kft. által fejlesztett tartalom-management rendszer úgy került kialakításra, hogy a site tartalmi elemei (például hírek, rendezvények, publikációk, de még a fórum hozzászólások is) tetszőleges számú, un. kategóriához rendelhetők. Így a látogatók hosszas keresgélés helyett egy központi oldalon láthatják például a “terrorizmus” vagy “ügyvédek” témakörébe tartozó anyagokat. A kulcsszavak száma jelenleg megközelíti a 200-at. A szerkesztőség által karbantartott témakörök rendszerét kiegészíti a site keresőmotorja, mely szintén képes a teljes tartalom gyors és precíz kiértékelésére.

A Jogi Fórum korábban is számos területen biztosított lehetőséget az olvasók által megjelentetni kívánt tartalom elhelyezésére. A megújult portálon azonban a felhasználók képesek akár a saját szervezésű rendezvényeik megjelentetésére és szerkesztésére, a nagy népszerűségnek örvendő állásbörze hirdetéseinek módosítására, vagy akár saját publikációk feltöltésére. Cégek illetve egyéb szervezetek számára jelent nagy előrelépést az állásajánlatok és rendezvények azonnali szerkeszthetősége. A Szaknévsorban megjelenő ügyvédek és irodák számára pedig a folyamatos adatfrissítést biztosítja a könnyen kezelhető adminisztrációs felület.

További újdonságnak számít többek között a könnyebben kezelhető vitafórum, a közel száz dokumentumot tartalmazó publikációs adatbázis új szempontú rendszerezése, a tematizált linkgyűjtemény, valamint a már kereshető és áttekinthetőbb közérdekű adattár.

A Jogi Fórum – Első Magyar Jogi Portál a http://www.jogiforum.hu címen olvasható.