Kedden kezdődik a területfejlesztési törvény parlamenti vitája. Napirendre kerül többek között a magyar közlekedéspolitika 2015-ig terjedő időszaka, valamint a gyermekek és az ifjúság helyzetéről szóló jelentés is.

Az Országgyűlés hétfőn lezárja a borászati törvényjavaslat, valamint a munkavédelmi törvény módosításának általános vitáját. Ugyancsak hétfőn a képviselők lefolytatják az általános forgalmi adóról szóló jogszabály módosításának részletes vitáját. Mindhárom javaslat az európai uniós jogharmonizációt szolgálja.

Az Országgyűlés kedden megkezdi a területfejlesztési törvény tárgyalását, lefolytatja a magyar közlekedéspolitika 2003-2015-ig terjedő időszakáról szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitáját, továbbá lezárja a fogyasztóvédelmi törvény módosításának általános vitáját.

A képviselők kedden meghallgatják a gyermekek és az ifjúság helyzetéről, életkörülményeik alakulásáról és az ezzel összefüggésben a 2002. évben megtett kormányzati intézkedésekről szóló jelentést, és lefolytatják a hozzá kapcsolódó határozati javaslat általános vitáját.