A Bruxinfo Európai Elemző Iroda 2007. május 30-június 1. között egy egyedülálló kezdeményezés keretében exkluzív programot kínál a marketing és kommunikáció témakörben érintett érdeklődők, elsősorban közép- és nagyvállalatok munkatársai és vezetői számára.

Az intézménylátogatással egybekötött három napos brüsszeli szakmai út során a résztvevők személyesen is találkozhatnak olyan diplomatákkal, EU-alkalmazottakkal, főállású brüsszeli lobbistákkal, akik napi munkájában kitüntetett helyet foglal el az EU-tartalmú, vagy EU-szabályokkal behatárolt kommunikációs- és marketing tevékenység.
A hatékony marketing-kommunikáció folytatásához valamennyi nagy volumenű cégnek érdeke, hogy autentikus, EU-forrásokból táplálkozó ismeretek is integráns részét képezzék a vállalat működésének.

A három napos szakmai program főbb helyszínei: a Residence Palace konferencia-központ, a Magyar Köztársaság Európai Unió mellett működő Állandó Képviselete, a Federation of European Direct Marketing (FEDMA) irodája, a World Federation of Advertisers brüsszeli központi irodája, a Hill&Knowlton vezető kommunikációs és PR iroda, a European Voice brüsszeli EU-hetilap főszerkesztősége, az Európai Parlament, valamint az Európai Bizottság Információs és Média Főigazgatósága.

A résztvevők személyesen hallgathatják meg neves előadók prezentációit. Az előadók között szerepelnek: az Európai Bizottság Kommunikációs Főigazgatóságának munkatársai, a Képviselet uniós belsőpiaci és fogyasztóvédelmi kérdésekben érintett diplomatái, az EP illetékes szakbizottságának képviselői, a Főigazgatóság munkatársai.

A brüsszeli szakmai út iránt érdeklődők bővebb információt a http://www.konsilo.hu weboldal „Aktuális” menüpontjában találhatnak, ugyanitt tölthető le a részvételhez szükséges jelentkezési lap is. A szervező céghez kérdésekkel a (20) 914 8008-as telefonszámon és az info@konsilo.hu e-mail címen lehet fordulni.