Magyarország vezető ügyvédi irodáját, a 12 partnerrel és több mint 30 jogásszal működő Oppenheimet, a jövőben Dr. Ulrike Rein, Dr. Éless Tamás és Dr. Cselédi Zsolt irányítja.

Dr. Ulrike Rein (45) a Bécsi Egyetemen szerzett jogi doktorátust 1984-ben, majd az Egyetem alkotmányjogi és közjogi tanszékein, kutatási asszisztensként tevékenykedett 1987-ig. Ezt követően tagja, később partnere a bécsi Heller Löber Bahn and Partners, majd a Bruckhaus Westrick Heller Löber, s az ezeket egyesítő Freshfields Bruckhaus Deringer ügyvédi irodáknak. Ez év novemberétől az Oppenheim Ügyvédi Iroda vezető partnereként folytatja szakmai pályafutását. Dr. Rein 1992 óta tagja a Bécsi Ügyvédi Kamarának. Szakterületei közé tartoznak a társasági jogi tranzakciók és a finanszírozási ügyletek, valamint a külföldi befektetések és a befektetésvédelem.

Dr. Éless Tamás (40) 1991-ben szerzett jogi diplomát a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Tanulmányait a hágai Asser College Europe, a University of London és a University of Glamorgan intézményekben folytatta. A Budapesti Ügyvédi Kamara tagja 1994 óta. 1992-től az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Polgári Eljárásjogi Tanszékének tanára, az Asser College Europe előadója a nemzetközi kereskedelmi választottbíráskodás témakörében. Szakmai pályafutását az S.B.G.K. Ügyvédi Iroda munkatársaként kezdte, majd 1999-től a Réti Szegheő és Társai Ügyvédi Iroda partnereként folytatta. Az Oppenheim és Társai Freshfields Bruckhaus Deringer Ügyvédi Irodához 2004-ben csatlakozott, 2007 novembere óta az Oppenheim vezető partnere, a peres praxis vezetője. Szakterülete a peres képviselet, a választottbíráskodás, a mediáció, a társasági jog, azon belül is főként az M&A tranzakciók, a vállalati átstrukturálás, a kereskedelmi ügyletek, továbbá az iparjogvédelem.

Dr. Cselédi Zsolt (31) 2000-ben diplomázott a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán, 2004 óta a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. A diploma megszerzését követően, 2000-től 2002-ig ügyvédjelöltként dolgozott a KPMG mellett működő Déri és Lovrecz Ügyvédi Irodában. 2002 és 2007 novembere között az Oppenheim és Társai Freshfields Bruckhaus Deringer munkatársa, majd az Oppenheim Ügyvédi Iroda vezető partnere, az iroda munkajogi praxisának vezetője. Szakterülete a társasági jog, különösképpen az M&A-k és a kiszervezési tranzakciók, továbbá a kereskedelmi jogi ügyletek. Széles körű tapasztalatokkal rendelkezik a munkajog, a kollektív munkajog és a munkaügyi perek területén, számos szakcikk szerzője.

A Freshfields Bruckhaus Deringer budapesti irodájának munkatársai 2007 novembere óta Oppenheim néven, új struktúrában, független ügyvédi irodaként folytatják tevékenységüket. Az új szervezeti forma lehetővé teszi az Oppenheim számára a stratégiai döntéshozatal felgyorsítását a helyi piacon, valamint az ügyfelek igényeihez jobban igazodó, gyorsabb és rugalmasabb szolgáltatás nyújtását. Az Oppenheim a Freshfields Bruckhaus Deringer első számú együttműködő partnere Magyarországon.