Hat évre megválasztották az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) kilenc bíró tagját. A személyi összetételében megújult testület december 9-étől kezdheti meg a tevékenységét.

Az OIT tagjává választották: Fazekas Sándort a Pesti Központi Kerületi Bíróság elnökét, Heidrich Gábort, a Szegedi Ítélőtábla elnökét, Kiss Mártát a Pest Megyei Bíróság tanácselnökét, Magyar Károlyt, a Zala Megyei Bíróság elnökét, Nagy Lászlót, a Tolna Megyei Bíróság kollégiumvezetőjét, Orosz Árpádot, a Legfelsőbb Bíróság tanácselnökét, Polgárné dr. Vida Juditot, a Fővárosi Bíróság kollégiumvezető-helyettesét, Sisák Pétert, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság elnökét, Soós Gyulát, a Fejér Megyei Bíróság elnökét.

Megválasztották a testület póttagjait is: Baur Pétert, a Békés Megyei Bíróság elnökét, Bálind Attilát, a Szegedi Városi Bíróság elnökét, Cseh Attilát, a Csongrád Megyei Bíróság elnökhelyettesét, Fónyiné dr. Kazareczki Andreát, a Pesti Központi Kerületi Bíróság csoportvezető-helyettes bíráját, Hunyadi-Buzás Ágnest, a Heves Megyei Bíróság elnökét, Lukács Zsuzsannát, a Fővárosi Ítélőtábla elnökét, Péntek Lászlót, a Fővárosi Bíróság kollégiumvezető-helyettesét, Széplaki Lászlót, a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság kollégiumvezetőjét, Wirth Bélát, a Baranya Megyei Bíróság elnökét.