Jogerősen hét év börtönbüntetésre ítélte a román legfelsőbb bíróság Geanina Terceanu volt bírónőt, akit abban találtak vétkesnek, hogy pénzt fogadott el két vádlottól. Az ügyben Ioan és Victor Becali volt futballista ügynökök érintettek, akiket több mint 7, illetve több mint 5 év börtönbüntetésre ítéltek a bírónő megvesztegetése miatt. 

Az ügy negyedik vádlottját, Cristian Borceat, aki a román élvonalban szereplő Dinamo Bucuresti futballcsapat egykori ügyvezető igazgatója és egyik tulajdonosa volt, felmentették. Első fokon még Borceat is börtönbüntetésre ítélték.

A korrupcióellenes ügyészség által összeállított vádirat szerint a Becali-testvérek 195 ezer eurót fizettek a bírónőnek, hogy egy korábbi ügyben mentse fel őket. A vádhatóság szerint Borcea 10 ezer eurót fizetett, de végül ez nem nyert bizonyítást.

Becaliékat 2014-ben is börtönbüntetésre ítélték egy adócsalási ügyben, amelyben a román futball nyolc volt vezetője volt érintett. Ebben az ügyben hozott ítéletet Terceanu, aki első fokon valamennyi vádlottat felmentette. Másodfokon a bukaresti ítélőtábla felülbírálta Terceanu döntését, így Ioan Becalit akkor hat év és négy hónap, Victor Becalit négy év és nyolc hónap börtönbüntetésre ítélték

A Becali-testvéreket időközben feltételesen szabadlábra helyezték, ezért a keddi ítélet következtében vissza kell térniük a börtönbe.