Kiderült mik a legkeresettebb ajándékok idén a karácsonyfa alatt, miután egy egyik játékokkal foglakozó internetes áruház közzétette Black Friday eladási listáját. Ebből azt is megtudhattuk, hogy a legnagyobb, közel fél millió forintos rendelés egy budapesti ügyvédi irodából érkezett.

A budapesti ügyvédek nem vetik meg a luxust, és – a játékokkal foglakozó webáruház által közzétett adatok szerint – ezt a gyermekeiktől sem tagadják meg.

A december eleji Black Weekend akciója során, csütörtök és vasárnap között az említett webruházba csaknem 25 ezer rendelés érkezett és 95 ezer játékot adtak el. Az értékesítés összegét nem árulta el a webáruház, azt viszont igen, hogy az akciós hétvégén egy budapesti ügyvédi iroda volt a legnagyobb megrendelő – a megrendelés értéke megközelítette a félmillió forintot.

Az eladási statisztikából az is kiderül, hogy melyek voltak az akció a legnépszerűbb játékai. A klasszikus játékok közül a Barbie és a bébijátékok fogytak nagy mennyiségben, a társasjátékok terén továbbra is hódít az Activity, a Gazdálkodj okosan és a Monopoly. Az interaktív társasok köréből az Igaz vagy Hamis? játékra, a szerepjátékok kellékei közül pedig a kiskonyhára és a barkácsszettekre idén is nagy volt a kereslet. Kreatív játék kategóriában egyre több fogy a nemrégiben debütált Tybo batikoló készletből. Az idei karácsony legnagyobb meglepetése Betsy nyuszi, ami a kommentelők szerint már most a kislányok nagy kedvence.