A drogériák polcain jó néhány bőrápoló termék megtalálható, azonban nem mindegy, hogy melyik változatra esik a választás. Érdemes olyan termékeket vásárolni, melyek a számos természetes összetevő mellett manuka mézet is tartalmaznak. Az alábbiakban eláruljuk, hogy miért érdemes ilyen termékeket használni. (X)

A manuka méz világszerte egyet jelent az egészséges és hidratált bőrrel. A manuka cserje virágaiból származó méz jól ismert a fertőtlenítő és antibakteriális hatásairól. Ráadásul gazdag antioxidánsokban és proteinekben. Az érzékeny bőr ápolására is különösen alkalmas, tökéletesen hidratál, táplál és ápol. Segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát és hatástalanítani a szabadgyököket. Továbbá jelentős szerepet játszik a bőr regenerációjában.

A manuka méz garantálja a puha, fiatalos és hidratált bőrt

Legyen szó ajakbalzsamról, nappali krémről, szemkörnyékápolóról, kézápolóról, körömápolóról, arclemosóról, bőrradírról vagy éppen éjszakai krémről. Minden eseteben érdemes olyan terméket választani, mely manuka mézet is tartalmaz. A manuka méz harminc, negyven és akár ötven év felett is garantálja a puha, fiatalos és hidratált bőrt.

Ezzel az összetevővel egyszerűen elérhető az egészséges és ragyogó bőr. Ráadásul a manuka mézet tartalmazó termékekre jellemző, hogy állatkísérletek nélkül készülnek. Így lelkiismeret-furdalás nélkül is bátran alkalmazhatóak. A manuka mézes bőrápoló termékek Új-Zélandon készülnek. A lenyűgöző természet ihlette ezeket a termékeket.

Nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, parabéneket és nátrium-lauril-szulfátot

Általában a manuka mézet tartalmazó termékek mentesek a káros anyagoktól. Nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, parabéneket és nátrium-lauril-szulfátot. Ennek köszönhetően ezek a termékek garantálják a bőr méregtelenítését és szabad légzését. Nem idéznek elő gyulladásokat és pattanásokat.

A Manuka.store termékei a jótékony manuka méz mellett olyan természetes összetevőket is tartalmaznak, mint a rotorua iszap, a cseresznyevirág, a méhméreg, a mogyoró, a shea vaj, a csipkebogyó, a zöld tea levél és a kókusz.

Kiemelt figyelmet kap a környezetvédelem: csomagolás, fenntartható források

A manuka mézet tartalmazó termékek további előnye, hogy az állatok védelme mellett a környezetvédelemre is kiemelt figyelmet fordít. Mit jelent ez pontosan? Egyrészt azt, hogy környezetbarát csomagolásban kerülnek a boltok polcaira a termékek.

Másrészt pedig azt, hogy a manuka mézes termékek fő összetevői fenntartható forrásokból származnak. Mindez együttesen hozzájárul a természet védelméhez, továbbá a környezet egyedülálló szépségének megőrzéséhez.