Akár nyolc év börtön is vár arra a magyar-amerikai párra, akik pornófilm forgatásból éltek illegálisan Thaiföldön. A thai rendőrség egy hotel razzia keretében csapott le az éppen filmező 22 éves magyar nőre és 31 éves amerikai férfira.

A Thaiföld déli részén fekvő Krabiban lévő hotel személyzete jelentette a rendőrségnek, hogy a pár valószínűleg illegálisan tartózkodik az országban. A rendőrség közleménye szerint csak az illegális tartózkodás miatt keresték fel a párt, de éppen egy szexfilm forgatásába csöppentek bele, amit a helyszínen készült fotók is bizonyítanak.

Forrás: ViralPress

A kihallgatás során derült ki, hogy K. Barbara és Roderick Antonio már csaknem egy éve utazgattak Thaiföldön, abból éltek, hogy szexvideókat készítettek, amelyeket egy ismert pornó weboldal számára értékesítettek.

A szállodai szobában lefoglalták a forgatáshoz szükséges kamarákat laptopokat és világítást is, és megállapították, hogy vízumuk 256 napja lejárt.

Forrás: ViralPress

A párt „pornográfia nyilvánosságra hozatalának és kereskedelmével, engedély nélküli munkavállalással, valamint illegális tartózkodással gyanúsítják” – közölte a krabi rendőség szóvivője, amelynek a maximális büntetési tétele 8 év börtön, valamint másfél millió forintnak megfelelő thai bat.