Nap mint nap szinte mindenki fogyaszt ásványvizet szomja oltására, szervezete feltöltésére és felfrissítésére. Azonban nem minden esetben fordítanak kifejezetten nagy figyelmet az adott szomjoltó kiválasztására, pedig egészségük megőrzése érdekében elengedhetetlen lenne. A tudatos vízfogyasztáshoz naponta legalább 3-4 liter folyadékot is el kell fogyasztani, hogy fenntartsa folyadékháztartását. A víz minősége, ásványianyag-tartalma, összetétele és kezeltsége nagyban meghatározza az ember szervezetére való jótékony vagy éppen romboló hatását. (X)

A Montivíz elismerései

Nem szabad félvállról vennie a választást, mivel Ön és családja egészsége is múlhat rajta. Természetes ásványvíz-minősítést nem minden földből feltörő víz kaphat, számos kritériumnak meg kell felelni ahhoz, hogy ezzel a kitüntetéssel büszkélkedhessen egy-egy márka. A Montivíznek sikerült kivívnia ezt a neves rangot kiváló összetételének és kezeletlen voltának hála. Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal Országos Gyógyhelyi és Gyógyfürdői Igazgatóságának szigorú feltételeinek felelt meg az imént említett víz és nyerte el ezzel számos fogyasztó bizalmát.

A víz kémiai és mikrobiológiai szennyeződésektől egyaránt mentes, ízének érzete kellemes, ásványianyag-tartalma pedig éppen megfelelő és többek között állandó. Ezen tulajdonságainak köszönhetően válik korlátlanul fogyaszthatóvá. Ugyan országunkban legtöbb helyen fogyasztható a csapvíz, azonban a közműhálózat által biztosított víz többlépcsős tisztítási folyamaton megy keresztül ahhoz, hogy iható legyen. Így fertőtlenítőszert használnak ahhoz, hogy kiszűrjék belőle a szennyeződéseket és egyéb mérgező anyagokat.

A víz összetételére vonatkozó jellegzetességek

Szervezete szempontjából és szomjoltás céljából egyaránt a tiszta és természetes ásványvíz a leghatékonyabb. Amennyiben szeretne meggyőződni a Montivíz szervezetére gyakorolt jótékony hatásairól, akkor vegye fel a kapcsolatot a cég ügyfélszolgálatával, és kérjen árajánlatot!

Összetételét tekintve a nátriumszegény vizek közé tartozik, összes oldott ásványianyag-tartalma 593 mg/l, amely többek között legnagyobb mennyiségben hidrogén-karbonátot tartalmaz, továbbá magas kalcium- és magnéziumtartalommal egyaránt rendelkezik. Van benne megfelelő mennyiségű nátrium és kálium is. Mivel ásványvizek esetében ízről és illatról nem beszélhetünk, így az érzetek alapján kell megragadni a megfogalmazást. A Montivíz selymes állagú, és fogyasztása kellemes, így Önnek is érdemes kipróbálnia Monostorapáti kincsét.