Az autóvásárlás könnyebbik része az, amikor kiválasztjuk a kocsi típusát vagy éppen színét. A vételnél az elsődleges problémát az jelenti, hogy miből fizetjük ki az árát. Szerencsés esetben rendelkezésünkre áll az a készpénzmennyiség, amely fedezi a kiszemelt autó vételárát. Sok esetben azonban elmondható, hogy nem mindenki számára adatik meg ez a kényelmes variáció. Sokan valamiféle kölcsönből, hitelből tudják csak lebonyolítani az autóvásárlást. A hitelt gondosan és körültekintetően válasszuk ki, mert egy rosszul megválasztott pénzügyi konstrukción sokat lehet veszíteni. (X)

Személyi kölcsön kontra lízing

A személyi kölcsön szabad felhasználású kölcsön, amely bármire, így kocsivásárlásra is fordítható. Lízing esetén a bank az autóra köt velünk szerződést. A személyi kölcsön esetében, habár nagyobb mozgásteret biztosít az igényelt összeg felhasználásában, a hitelfelvétel jóval nehezebb lehet, mint a lízing esetében.

Míg a személyi kölcsön csak egy bizonyos összegű, állandó jövedelem mellett vehető igénybe, addig az autólízingnél elegendő lehet akár már a minimálbér is. Az autó lízingelése jelenthet megoldást továbbá egy nagyobb összegű finanszírozásnál is, és az sem jelent gondot, ha készpénzben kapja a fizetését vagy éppen külföldön dolgozik. Magánszemélyek és cégek, vállalkozások is igényelhetik. Magánszemélyek a zárt, míg a cégek a zárt és a nyílt végű lízinget is választhatják. Cégek esetében az áfa visszaigénylés lehet a döntő szempont a hitelfelvételnél.

Autó lízingelése

A lízing új és használt autó vásárlásakor vagy a már meglévő autó visszhitelezésére is vállalható, biztonságos autófinanszírozási konstrukciót kínál. A futamidő lejártáig Ön, mint üzembentartó használja a kocsit, a tulajdonos a bank. A szerződésnek megfelelően a teljes hitelösszeg visszafizetésével Ön lesz a gépjármű tulajdonosa. A lízingelés ideje alatt a lízingbevevő úgy használhatja a kocsit, mintha az övé volna.

Az AutohitelAzonnal.hu weboldalán minden lényegi információt megtalálhat, amely a sikeres hitelfelvételhez szükséges. A feltételek, a beszerzendő dokumentumok részletes ismertetése mellett autóhitel kalkulátor segítségével előzetes képet kaphat a várható törlesztőrészletekről. A kalkulátorral forintalapú, zárt végű pénzügyi lízinggel számolhat. 4 millió forint felett a törlesztőrészletek mellé a casco biztosítás díjával is számolni érdemes, mert ennek díját nem tartalmazza a törlesztőrészlet.

Kényelem és profizmus

Az autóhitel igénylésének folyamata gyors és egyszerű is lehet, ha a megfelelő szakemberek kezébe adjuk az ügyintézést. Az AutohitelAzonnal.hu tanácsadói az autólízinggel kapcsolatos adminisztrációs és egyéb ügyviteli feladatokat is ellátják. Telefonos egyeztetést követően, a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok beszerzése után, online platformon akár pár óra alatt is megtörténhet a hitelbírálat.

Kedvező döntés esetén a szerződés aláírása és az autó átírása után már következhet is az igényelt összeg átutalása. Gyors és egyszerű lebonyolítás, professzionális segítséggel.