Minden kisgyermekes szülő ismeri az ortopéd orvosok ajánlását. A jó gyerekcipő bőrből készül, rugalmas talpú, sarka és pereme stabilan tartja a lábat. A gyerekek lába gyorsan nő, fontos, hogy jól szabott lábbeliket viseljenek, és sokat mozogjanak a szabadban egyenetlen talajon, mezítláb vagy a talp mozgását követő cipőben. A mozgásfejlődés az első két életév során fejlődik a legjobban, így logikus, hogy ekkor tehetünk a legtöbbet a későbbi diszfunkciók elkerülése érdekében.

Különösen akkor érdemes a szakorvos tanácsait megfogadni, ha a járással kapcsolatban problémát észlelünk. A rendellenes lábtartásra a ferdén kopott cipő a legjobb bizonyíték. Ne szégyelljünk védőnőhöz vagy szakorvoshoz fordulni. Egy pár perces járásmegfigyelésből a szakavatott szem sok mindenre megoldást tud javasolni. Népszerű korrekciós lehetőség a döntött sarokrész, a szupinált cipő használata, de ne becsüljük alá a rendszeresen végzett lábtorna erősítő, fejlesztő hatását sem. Az ortopéd orvosok iránymutatása alapján készült szandállal vagy cipővel megalapozzuk a járás későbbi egészségét, és csökkentjük a szükségtelen fájdalmakat, deformitásokat.

Bőr babacipőt rendelj az internetről

A Ruhafalva webáruház kiemelt figyelmet fordít a jó minőségű gyerekcipőkre. A választékban használt és új gyerekruhákat, illetve kizárólag új cipőket találtok. Méret, típus, mesefigura és márka szerint is kereshetsz cipőt folyamatosan frissülő kínálatukban.

Benti cipőnek új terméket válassz a bokát jól tartó szandálok közül. Nem mindegy az sem, hogy milyen anyagból készül. A puhatalpú bőr mamusz után, amit kúszás, mászás során adhatunk a babák apró lábaira, a stabil lépésektől kezdve érdemes bőr babacipőre váltani, ami jól megtartja a bokát. Csak kerekített orrú, a láb formájához igazodó gyerekcipőt vásárolj gyermekednek. A természetes bőr praktikus és kellemes viselet. A láb melegétől felpuhul, és felveszi a lábfej egyedi alakját. Nyáron a textilanyagú cipők is kedveltek, mert könnyen, akár mosógépben is tisztíthatóak, de legalább az a cipője legyen valódi bőrből, amiben a leghosszabb időt tölti a bölcsiben, oviban.

Ha megtaláltad gyermekednek a tökéletesen illő cipőt, érdemes a bevált márkák fazonjait online megvásárolni. Ezzel rengeteget lehet spórolni, folyamatosak az akciók.

Ha cipőt keresel, a Ruhafalvánál megtalálod

Legismertebb márkák a szabadalmaztatott légáteresztő technológiájáról ismert olasz Geox, a lengyel RenBut és az első osztályú marhabőr felhasználásával készülő D.D.Step. Ha alkalmi cipőt, benti cipőt vagy nyári szandált, papucsot szeretnél, gyermekednek, folyamatosan frissülő oldalaikon minden cipőtípust megtalálsz.

A vásárláshoz és szállításhoz szükséges minden információ megtalálható a terméklapokon. A megadott méret a talpbetét teljes hossza. A helyes mérethez a lábhossznál 1 centivel nagyobb méretet ajánlott választani.