Az autó a legtöbb ember számára csak egy közlekedési eszköz, ami eljuttat A pontból B pontba. Pedig jó esetben ennél sokkal többet kellene, hogy jelentsen számunkra. Egy kényelmes, otthonos hely, ahol még a vezetés unalmas órai is felvillanyozhatnak. (X)

Tegyük izgalmassá az utazást!

Az egyik legjobb módja a monoton órák kiküszöbölésére, ha menet közben zenét hallgatunk. Te is érezted már, hogy egy jó lemez társaságában csak úgy repült az idő és a kilométerek? Hogyha a kedvenc zenédet hallgatod, akkor még ez az idő is rövidebbnek tűnik?

Persze lehet, hogy hiányoltad a hangerőt, hogy az ízlésednek megfelelően szóljon a zene. Ehhez nagyon jó választás lehet egy megfelelő autós hangszóró. Lássuk is, hogy miért is jó, ha beszerzésre kerül 1-2 pár.

Aki szeretné, hogy az autójában is tökéletes minőségben élvezhesse a kedvenc dalait, az elég hamar elkezd azon gondolkodni, hogy milyen speciális autós hangszóróval kellene felszerelnie a járművét. Szerencsére ma már igen széles választékkal rendelkezik a piac mind hangsugárzók, mélysugárzók és magassugárzók terén. Elég, ha körülnézel a Háztartásikisgépek oldalán, rengeteg közül válogathatsz az olcsóbb daraboktól kezdve egészen a drágákig.

Hangsugárzók szempontjából a variálhatóság igen jó pont, sőt, ha többféle másik sugárzóval is kombinálható, akkor megtaláltad a tökéletes kivitelt. Emellett az igényeidtől függően mindenképp olvasd végig, hogy milyen specifikációkkal rendelkezik, mivel így biztosan nem foghatsz mellé. Azaz ha erőteljes és prémium hangzásra vágysz, akkor érdemes a Pioneer háza táján keresgélned.

Mi a helyzet a magassugárzókkal?

Magassugárzók tekintetében is megtalálhatod az igazit, akárcsak a mélysugárzóknál. Míg utóbbiból nem meglepő módon bővebb a kínálat, de azért a prémiumkategória meg is éri az árát. Ebben az esetben válogathatsz többféle basszus hangmód közül is. A Pioneer TS-WX70DA esetében egy vezetékes távirányító segítségével választhatsz a DEEP vagy a DYNAMIC közül, ahogy az éppen a kedvednek megfelel. Sőt, azt gondolhatnánk, hogy ha mély hangsugárzó van az autóban, akkor az törvényszerűen a csomagtartó rovására megy, de szerencsére ez ma már nem szükséges, hogy így legyen.

Ugye, hogy érdekes és kíváncsivá tesz az autós hangszórók világa? Nincs más dolgod, mint körülnézni a kínálatban és kiválasztani azt, ami számodra ideális. Ezek mellett a hangszórók mellett biztosan nem fogod unni a vezetést még akkor sem, ha meg kell tenned egy Budapest-Velence távolságot.

Keresd meg a számodra megfelelőt és ne habozz, rendeld meg mielőbb, hiszen itt a nyár, a lehúzott ablakok és a nyaralások időszaka! Hallgasd a kedvenc zenéidet!