Az elmúlt év hazánkban is megmutatta, hogy az otthonról végzett munka egy sor foglalkozás esetén képes kiváltani az irodai munkát anélkül, hogy termelékenység és a hatékonyság csökkenne. (X)

A munkába járással együtt járó kötöttségek nélkül sokan produktívabbak. Később kelhetnek, mintha utazniuk kellene, a videokonferenciák kivételével nem nyomasztja őket a hivatali öltözködés elvárása, és képesek a munkaidejük önálló beosztására akkor is, ha nincsenek a főnök vizslató szemei előtt, mégis marad idejük másra is.

Az eKRS home office szolgáltatás csomagjával az érintett munkavállalók és munkáltatók képbe kerülhetnek a helyzetet szabályozó legfrissebb törvényi rendelkezésekkel és az erre az időszakra járó támogatási lehetőségekkel.

A home office velünk marad, csináld jól

A járványveszély enyhülésével sok munkahely tért vissza a megszokott kötött munkarendhez, sokan azonban épp most döbbentek rá, hogy valójában otthon tudnak igazán kiteljesedni, mert munkájukat éjszakába nyúlóan vagy akár tömbösítve is teljesíteni tudják. Persze a home office nem való mindenkinek, számtalan foglalkozásnál megvalósíthatatlan. Aki azonban érdemi kompromisszumok nélkül túlélte a számítógépen keresztüli munkavégzést, miért ne tarthatná fenn továbbra is magának a jogot, hogy kihozza ez után is a legtöbbet magából és a rugalmas munkavégzésből vagy az egyéb, atipikus foglalkoztatási formákból?

A megszokottól eltérő humán erőforrás ügyintézés azonban sok vállalkozásnál gondot okozhat. Ha jól jönne a segítség, itt az eKRS, a KRS Ügyvédi Iroda online jogi szolgáltatása, ami automatizált jogi segítséget nyújt az előre kidolgozott ügycsoportok lebonyolításához. Ha az ügy jellege személyes tanácsadást igényel, az iroda erre is biztosít egyedileg lehetőséget.

Válaszd a részletes home office csomagot 

Amennyiben érdekel, hogyan tudod a hatályos jogszabályi lehetőségek között bevezetni az otthoni munkavégzést, válaszd a speciálisan erre kidolgozott csomagukat, mely online ad részletes tájékoztatást e munkavégzés szabályozására.
Nincs más dolgod, mint regisztrálni az eKRS rendszerébe. A kívánt témakörön könnyen navigálható ügyfélbarát felület vezet végig. A megoldásközpontú online tanácsadás gyors és rugalmas. Segít elkészíteni a vonatkozó munkajogi szabályok figyelembevételével az otthoni munkavégzés szabályos elrendeléséhez vagy módosításához szükséges szabályzatokat.

Az iratminták az otthoni munkavégzés idejére járó juttatások, felmerült költségek, illetve a munkaidő nyilvántartásának részletszabályait és a munkáltató jogos ellenőrzési lehetőségeinek szabályozását, továbbá a vonatkozó adatvédelmi szabályokat is tartalmazzák. Ezzel a home office-t egyszerűen, korrekt áron tudod szabályozni. Így semmi akadálya nem lesz annak, hogy céged sok elégedett munkavállalót alkalmazzon, akik képesek lesznek a munkájuk önálló ellátására.