Nincs is annál kellemesebb érzés, mint amikor egy rohanós, túlfeszített nap után végre megpihenhetünk a kényelmesen berendezett kerti oázisunkban vagy teraszunkon. (X)

Amikor éledezik a természet, várjuk a még jobb időt, és elmerengve gondolunk a meleg napokra. A növények közelsége pihentető hatással van ránk, a virágos növények színpompája a mediterrán térséget idézi, a nyaralásokat. Hogy ez ne csak álom legyen, tervezze meg kertjét, és alakítsa ki magának, családjának és barátainak az elvonulás tökéletes helyszínét. Az erre szakosodott áruházak, webáruházak kínálatában számtalan stílusú, anyagú kerti bútor és kiegészítő közül választhat. 

A grillezés tökéletesítése kerti kiegészítőkkel

A nyár nem múlhat el kerti sütögetések nélkül. Nemcsak az ínycsiklandó ételek, hanem a társaság, a kellemes idő miatt is vonzóak a kerti összejövetelek. Egy pohár finom italt kortyolgatva a vendégek is szívesen részt vesznek az ételek elkészítésében, hiszen közben jókat lehet beszélgetni. A házigazdák munkáját nagyban megkönnyítik a különféle praktikus kerti kiegészítők, így például a grillasztalok, tárolók, kerti hűtőládák. 

Akármekkora hely áll rendelkezésünkre a teraszon vagy kertben, érdemes egy komfortos kerti garnitúrát és kiegészítőket beszerezni, hogy a szabadban töltött idő minden percét élvezhessük. A Kerti Bútor Webáruházban kapható kiegészítők között biztosan talál az Ön igényeinek megfelelő darabokat.

A multifunkcionális grillasztalok nemcsak az ételek előkészítésére, tárolására alkalmasak, hanem az étkezés, a grillezés eszközeinek elhelyezésére is. Ezek az asztalok kerekekkel felszereltek, így könnyen mobilizálhatóak igényeink szerint. 

Kerti partira fel!

Sok jó ember kis helyen is elfér, így akkor sem kell aggódnia, ha csak egy kisebb erkéllyel rendelkezik. Egy praktikusan és kellemesen berendezett kültéri zug a nappali meghosszabbításaként a természet közelségének érzetét kelti. Miért is ne hívhatna társaságot akár egy kisebb helyre is? 

Amennyiben tágas kerttel rendelkezik, a lehetőségek korlátlanok egy kerti parti megrendezésére. Ha már rendelkezik kerti bútorokkal, néhány kerti kiegészítő még komfortosabbá teheti az összejöveteleket. Italok hűtésére, tárolására tökéletes választás lehet egy ülőkeként is funkcionáló kerti hűtőláda. Ötletes partikellék lehet a Keter Cool Bar hűtő-bárasztalka.

Rend a lelke mindennek

Egy rendezett terasz, kert nemcsak szép, de könnyen használható is, hiszen ha tudjuk, minek hol a helye, akkor pillanatok alatt megtalálhatjuk a keresett eszközt, kelléket. Ha a párnákat időjárásálló tárolóládában tartjuk, ami megvéd az esőtől is, bármikor azonnal használhatók. A kerti szerszámokat, eszközöket a rend és a biztonság miatt is célszerű zárható tárolóban tartani.

A pénztárcánkat kíméli, ráadásul a növényeink is hálásak lesznek, ha lágy esővízzel öntözünk, amit előzőleg egy könnyen telepíthető esővíztároló tartályba gyűjtöttünk.

A tavaszi, őszi nagytakarításból a kert sem hagyható ki, ilyenkor nagy hasznát vehetjük a görgős kerti szemeteseknek, kerti talicskáknak.