Az idősödő bőr különleges ápolást igényel. Ha már észleled magadon a kollagén csökkenésének nyilvánvaló jeleit, a Peptide Vitality kollekciójára van szükséged. (X)

A Dermaquest Magyarország kedvelt termékcsaládja segít megakadályozni az arc finom vonalainak elvesztését, és feltölti az apró ráncokat. Otthoni használatra kifejlesztett termékeik peptidekben gazdag, tápláló krémek, melyek a száraz, érett bőrtípus megmentői. Antioxidánsok és az esszenciális hidratáló összetevők keveréke azonnali, hatékony segítséget nyújt az öregedés jelei ellen.

A peptidek ereje 

A peptid aminosavakból felépülő apró proteindarabkát jelent, ami a bőr feszességéért felelős kollagént és elasztint alkotja. Sokféleképpen hathat a bőr állagára. Van, amelyik serkenti a kollagéntermelést, más a mimikai ráncokkal küzd a simaság érdekében, megint mások a rugalmasságot növelik. A szárazabb bőrtípusok számára kifejezetten megváltó a peptidek, antioxidánsok és esszenciális hidratáló összetevőkből álló krémek és lemosók használata, mert azonnal ragyogóvá és tisztává varázsolják a bőrt.

A peptides bőrfiatalító termékek jelentősen csökkentik a már kialakult ráncok mélységét is. Képesek még akár a napfény okozta korábbi károkat is helyreállítani. A bőr tónusának és textúrájának javítása már csak hab a tortán. 

Kövesd a napi bőrápolási rutint

A növényi savakkal hámlasztó lemosó simává és sugárzóvá teszi a bőrt. A Peptide Vitality kollekció arctisztító termékeiből keveset oszlass el, majd a lemosás után a bőrtípusodnak megfelelő szérumot, hidratáló- és napvédő krémet vidd fel az arcodra és a dekoltázsra, hogy az öregedés jeleit eltüntesd. A retinol és a peptidek hatékony kombinációja puhább, selymesebb és ragyogóbb bőrt eredményez, csökkenti a pórusok méretét és lehetővé teszi, hogy a bőröd igazán ragyogjon.

A hidratáló, tápláló peptidkrém egy mindennapos használatra ajánlott, antioxidánsokban és öregedésgátló növényi kivonatokban gazdag ápolókrém, ami gátolja a kollagén lebomlását, illetve segíti az újratermelődését. Ha vannak hangsúlyosabb ráncaid, használd a találóan Ránckorrektornak nevezett eszenciát. A 60%-os nyers peptidoldat hatékonyan fékezi meg a ráncokat. Segíti a kollagénképződést, a bőrt élettel tölti meg. Pigmentkiegyenlítő hatása révén segíti az egységes bőr látszatát.

Peptide Vitality a fényvédelemben is

A SunArmour 50 faktoros, hidratáló összetevőket tartalmazó és peptidekben gazdag fizikai fényvédő hatékony védelmet nyújt a káros UV-sugarak ellen. Segíti a kollagén és elasztin képződését a bőrben, és fiatalossá varázsol extrém időjárási körülmények között is.

A peptides szemkörnyék-feszesítő szérum javítja szemkörnyék vérkeringését, ezáltal elhalványítja a finom ráncokat. Csökkenti a duzzanatokat és hidratálja a szem alatti kényes bőrfelületet. Tegyél Te is próbát a Dermaquest Magyarország kiváló minőségű termékeivel. Csak a ráncaidat veszítheted.