Amikor elhatározod, hogy megkönnyíted az életedet és beruházol egy vezeték nélküli porszívóba, akkor fogsz szembesülni azzal, hogy bizony nagy különbségek lehetnek a tekintetben, hogy melyik milyen tudással és funkciókkal rendelkezik. (X)


Ma kivesézzük a Roidmi.hu vezeték nélküli álló porszívóit, hogy neked már könnyű legyen a választás.

Miért jó a vezeték nélküli porszívó?

Adott az első válasz, hisz az elnevezése is mutatja, hogy vezeték nélküli. Ez azt jelenti, hogy nem kell szobáról szobára új konnektorba csatlakoztatni, nem fogsz belegabalyodni a vezetékbe az akadályokba, és soha nem kell többé az összegubancolódott vezetékkel bajlódnod. Mindezek azt is jelentik, hogy csak fogod a porszívót és most már valóban csak annyit kell tenned, hogy végigszaladsz vele a lakáson.

A könnyed munkavégzésedet persze az is nagyban segíteni fogja, hogy a vezeték nélküli porszívók rendkívül könnyűek, nagyjából 2 és fél kg az egész, így aztán valóban egy könnyed szökellésnek tűnik a vele végzett munka, kiváltképp a hagyományos monstrumokhoz képest. Ez a pehely súlyú bajnok nem okoz többé hátfájást, sem neked, sem a nagyinak, de a gyerekeid is könnyen boldogulni fognak vele.

Kiváló szívóerejüknek köszönhetően a Roidmi.hu vezeték nélküli porszívók nemcsak megkönnyítik a munkádat, de közben valóban hatékony tisztítást is végeznek. Ha szeretnéd, kiválthatod a seprűt, a régi porszívót, de típustól függően akár a felmosószettedet is. És ha már a típusoknál tartunk, lássuk a medvét! Akarom mondani, a Roidmi.hu vezeték nélküli porszívók közti különbségeket.

Roidmi.hu álló porszívók összehasonlítása

Már az F8 Lite is 17000 Pa szívóerővel veszi fel a harcot a porral és más szennyeződésekkel, a Z1 típusok ezt emelik 22000 Pa szintre, s innen nincs megállás a 26500 Pa szívóerőig, amellyel az X30-as modellek vezetik a mezőnyt. 23500 Pa erővel szív az S2 modell és 25000 Pa szívóerővel rendelkezik az X20.

Már ebből is látszik, hogy az F8 Lite a belépőmodellje a Roidmi.hu-nak, ha vezeték nélküli álló porszívóról van szó, s már ez is nagy hatékonysággal támogat minket a takarítás során. 72 dB-es zajszintjével a leghalkabb porszívók táborát erősíti, és ez a legkönnyebb álló porszívója a Roidmi.hu-nak, mindössze 2,4 kg mindennel felszerelve, a porszívótest pedig csak 1,3 kg-ot nyom. Ehhez ígérik a legrövidebb működési időt, ami 40 perc, viszont ez is 2,5 óra alatt feltölt. Mindegyik álló porszívónál komoly szűrőberendezést találunk, az F8 Lite is 4 szintes HEPA szűrővel biztosítja a levegő tisztaságát. Mint minden Roidmi.hu vezeték nélküli porszívóhoz, ehhez is 5 éves garancia jár a motorra és 2 év a többi kiegészítőre.

A csúcsmodellnek számító X30-as modellek ehhez képest 75 dB zajt csapnak, összeszerelve 2,7 kg-ot, csak a testet nézve 1,5 kg-ot nyomnak. ZiWei szűrőrendszerükkel a lehető legmagasabb biztonságot kínálják. Természetesen lehet velük a porszívózás mellett felmosni is. Töltési idejük szintén 2,5 óra, viszont akár 70 percen keresztül is képesek folyamatosan takarítani. Természetesen a csúcsmodellekhez jóval több kiegészítővel meglepnek, mint a belépőmodellnél, s ezzel a hasznosságuk is nő, hiszen több felületen válnak használhatóvá.