A digitális világ fénykorát éljük, amikor már a munkahelyünk és az oktatással összefüggő tudásátadás nem egy konkrét helyhez kötött, ahová be kell járni. (X)


A multinacionális cégek és a kisebb vállalatok is, a pandémiát követően megmaradtak részben távmunkavezérelt egységeknek. A munkatársak néhány napot otthon töltenek, néhány napot az irodában, és ezt egymás közt rotálják, egymáshoz igazítják.

A kollégák közötti kommunikáció egy újfajta megközelítést igényel, hiszen az online térben történik. A legfontosabb szempont, amelyet a digitális technikának el kell érnie, hogy mindenki a legnagyobb biztonságban érezze a munkáját és magát az online tevékenységek során.

Az AVmax-szal a biztonságos megoldásokért

A cégek, kisebb-nagyobb vállalatok olyan eszközrendszerrel kell, hogy rendelkezzenek, amellyel lépést tudnak tartani ezzel a digitálisan is felgyorsult világgal és multifunkcionálisan, több területen párhuzamosan is magas színvonalon tudjanak működni.

Amikor egy cégnél még csak néhány fő kell, hogy online összejöjjön, az még nem okoz gondot senkinek. Viszont amikor már egy vállalat osztályait is össze kell hangolni, ráadásul előadásokat, videóanyagokat megosztani, sorra jönnek a kérdések, hogy s mint kellene a legoptimálisabban és a legköltséghatékonyabban megvalósítani.

Az AVmax rendkívül magas minőségű, de könnyen működtethető audio, vezérlő- és vizuáltechnikai rendszerek megtervezésével, kiépítésével és telepítésével foglalkozik. Megalakulások óta több száz rendszertervezésen és kiépítésen vannak túl, ügyfeleik között oktatási intézmények, irodaházak, sportlétesítmények, hotelek éppúgy megtalálhatók, mint kormányzati szervek.

BYOD – Hozd magaddal az eszközödet

Az AVmax célja, hogy egy olyan környezetet hozzon létre cégednél vagy irodádban, hogy az adott rendszerhez bármikor, bárki tudjon a saját eszközével kapcsolódni, és ne kelljen bajlódni a különböző típusú kütyük összehangolásával, kábelek kerülgetésével.

A “Bring your own device” mottója pontosan ez, tehát “Hozd magaddal a saját eszközödet” és az AVmax Rendszertechnika Safe Solutions keretein belül bárki fog tudni a saját eszközével dolgozni, videokonferenciákhoz kapcsolódni –  vezeték nélküli megosztással, telefonon keresztül intézhető  konferenciaterem foglalással pedig távolról is megkönnyíti munkatársaid dolgát, ha éppen útközben kell intézni egy megbeszélés időpontját.

Profi videotechnika a tárgyalótermekben

A videokonferenciák már napjaink részévé váltak, ezért minden cég számára létfontosságú, hogy egyszerű, de hatékony és biztonságos megoldással oldja meg az online videokonferenciák működését. Biztonság alatt nem csak az érintésmentes eszközöket értjük, hanem az adatbiztonságot is, hiszen szeretnénk megóvni cégünk minden szellemi termékét a kiszivárgástól.

A Creston rendszer komplett videokonferencia-megoldást kínál a Microsoft Teams Room vagy a Zoom  platformok használatához attól függően, hogy kis-, közepes,- nagy létszámú tárgyalótermekben vagy privát irodákban van szükség rá.

Látogass el az AVmax rendszertechnika weboldalára, és barangolj a számtalan megoldás között. Amennyiben segítségre lenne szükséged, keresd meg az AVmax tanácsadóit, akik felvázolják számodra a legelőnyösebb és legbiztonságosabb megoldásokat!