Szívesen alkotnál valamit saját kezűleg, de nem vagy biztos a kézügyességedben? Esetleg utólag javítanál valamit, amihez az ecset nem lenne elég precíz eszköz? (X)

Tudunk erre egy megoldást, egészen biztosan meg fogsz lepődni. Olvasd el mai cikkünket, amelyben a Birdo Shop munkatársai meséltek nekünk egyik kedvenc kellékükről. 

Tollal festeni? Igen, lehetséges!

Hallottál már a krétafestékről? Na és a krétafesték tollról? Ha igen, akkor már biztosan nagy kedvelője (és aktív használója) vagy, ha viszont nem, akkor most elmondjuk neked, miért érdemes mindenképpen kipróbálnod, és miért fogod imádni.

A La Pajarita minőségi krétafesték toll tökéletes az egyenletes, vékony vonalak elkészítéséhez vagy az apró hibák utólagos kijavításához. A használata rendkívül egyszerű, nem igényel semmiféle előzetes felület-előkészítést. Csak az ötletekre és szabadidőre van szükség, és már indulhat is az alkotás. 

Mit alkossak? 

A krétafestékek felhasználási lehetőségei igen szélesek, hiszen a különböző termékek a Birdo Shopban megtalálhatóak ugyanazokban a színekben. Így például egy La Pajarita krétafestékkel felújított bútor kimaradt részeit, esetleg egy saját kezűleg kifestett fal nehezebben hozzáférhető sarkait könnyedén ki tudjuk javítani a krétafesték tollal. De akár egy festménnyel, rajzzal is meglephetjük a hozzánk közel állókat. 

Sőt, száradás előtt a krétafesték tollal húzott vonalakat könnyedén letörölhetjük, majd újrarajzolhatjuk, így a végeredmény egészen biztos neked (is) tetsző lesz. A különlegesebb és izgalmasabb hatás érdekében pedig használhatunk még akár krétafesték sprayt is. 

A hely, ahol mindent beszerezhetsz

A kézműveskedés és a saját kezűleg létrehozott művek számos előnnyel járnak, és ezek közül a spórolás csak az egyik. Nemcsak új életet adhatsz régi, már nem használt, esetleg sok emléket őrző, mégis felújítás után kiáltó bútoraidnak, használati tárgyaidnak, de az alkotás öröme felélénkíti mind a lelked, mind a közérzeted. 

Arról nem is beszélve, hogy értéket teremtesz, a saját fantáziád által alakíthatod ki a közvetlen teredet, a környezetet pedig megóvod, hiszen nem termelsz újabb, felesleges hulladékot. Újat alkothatsz a régiből. A Birdo Shopban pedig minden szükséges eszközt és festéket megtalálsz, ami csak kelleni fog. 

A La Pajarita festékek pedig nem fognak csalódást okozni, hiszen egyenesen Spanyolországból érkező, prémiumminőségű, környezetbarát termékekről van szó. A mai rohanó, kész termékekkel teli világban nagy kincs lehet egy tartalmas, értékteremtő hobbi, amely nemcsak neked okoz majd örömet, de a környezetedben lévőknek is. Ugye, hogy milyen jól hangzik?