Helembai Gábor 2022 szeptemberétől csatlakozott a Taylor Wessing budapesti irodájához, ahol a továbbiakban a társasági jogi, az M&A és az ingatlanjogi praxis csapatait erősítve segíti a cég hazai és nemzetközi ügyfeleit.

Helembai Gábor, aki több mint 15 éves ügyvédi tapasztalattal rendelkezik, a Bird & Bird-től érkezik a Taylor Wessinghez, ahol a budapesti iroda társasági jogi/kereskedelmi jogi praxisában dolgozott „senior associate” pozícióban, valamint az ingatlanjogi csapat munkájában is nagymértékben részt vett.

Gábor emellett egyedülálló tapasztalatot szerzett a szerencsejáték iparágban is, ahol rendszeresen ad tanácsot szabályozási kérdésekben a legnagyobb online és offline szolgáltatóknak, valamint pénznyerő automata gyártóknak. Rendszeres előadója a vezető nemzetközi szerencsejáték-konferenciáknak és gyakran publikálja véleményét a szerencsejáték-ipar ismert folyóirataiban és weboldalain.

Forrás: Taylor Wessing

“Helembai Gábor kinevezése óriási nyereséget jelent irodánk számára, hiszen az elmúlt évek során a jog számos különböző területén szerzett tapasztalatot szakértőként. Biztos vagyok benne, hogy munkája a társasági jogi, az M&A és az ingatlanjogi csapatunk bővítésével nélkülözhetetlennek bizonyul majd; a szerencsejáték-szektorban való páratlan jártassága pedig további előnyöket biztosít majd számunkra” – kommentálta Gábor érkezését Torsten Braner, a Taylor Wessing ügyvezető partnere.

“Nagyra értékelem a lehetőséget, hogy csatlakozhatok a Taylor Wessing Budapest dinamikus csapatához. Rengeteg tervem van, amihez kellő energia és lelkesedés párosul, hogy megbirkózzak az előttem álló kihívásokkal, hozzájárulva ezzel az iroda fejlődéséhez és jövőbeli sikeréhez” – tette hozzá Helembai Gábor, a Taylor Wessing új ügyvédje.