Morcos tekintet, lusta jellem és hangos horkolás… Ki hinné, hogy ennek is megvan a maga varázsa, de valóban: az angol bulldogot úgy szeretjük, ahog van. Ez a sárm, humor és szeretet képes bárki szívét meghódítani. A bulldog sokakat megtéveszt, hiszen marcona külseje mögött egy igazán kedves és barátságos természet rejtőzik. (X)

Ha gazdiként ezt te is tapasztaltad már, és szeretnél sok-sok bulldogos holmit beszerezni, akkor tarts velünk egy rövidke cikk erejéig, mi majd ellátunk téged néhány ötlettel!

Mit kell tudni erről a kutyafajtáról?

Az angol bulldog ugyanolyan népszerű, mint bármelyik más kutyafajta, így a kutyás tömegtermékek piacán sok-sok bulldogos cucc akad. Azonban előfordulhat, hogy mi ennél sokkal egyedibb megoldásra vágyunk. A PólóVerzum bulldogos pólói között például olyan termékekkel találkozhatunk, amelyek bármelyik gazdin jól mutatnak majd. 

A bulldog valójában egy rendkívül érzékeny állat, már-már egyenesen sértődékeny. Elég ha egy kicsit megemeljük a hangunkat, és biztosak lehetünk a dacos utóhatásban. Ennek ellenére nagyon ragaszkodóan tud viselkedni. Gyerekbarát állatról beszélünk, amely egy kicsit lusta, viszont a jókedv őt is aktívabb életre ösztönzi.

Mintás pólókkal elő!

A nyomtatott pólóknak sokféle változata ismert. A gyártók rengeteget kísérleteznek a különféle témákkal: tehát a szakmás, a zenei, az ezoterikus, a gyerekrajzos, a filmes, a folklór és a kutyás pólók egyaránt megtalálhatóak a kínálatban. 

Az angol bulldogos nyomtatott darabok egyszerre lehetnek vagányak, humorosak és persze aranyosak. Egy nagy szemekkel néző bulldog, mellette az “I love bulldog” felirattal mindent elmond rólunk, ugyanakkor gyakori az egyszerű szövegezés is. A hard kategóriába sorolható a szegecses nyakörvet és napszemüveget viselő eb, illetve a brit zászló színeibe öltözött állat is menő. 

A digitális transzfernyomtatás minőségi pólókat eredményez, plusz a póló anyaga is 100% pamut, ami szintén előnyös számunkra. Ez ugyanis biztosítja a hosszú távú használatot. 

Mire használhatjuk a nyomtatott pólókat?

Most figyelj! Nagyon sok ötletünk van számodra! A bulldogos pólókat gazdikánt te magad is viselheted. Egy lezserebb szettel, farmerrel, melegítővel tökéletesen áll majd rajtad, de más kutyás gazdikat ugyancsak meglephetsz velük. Egy 3-4 pólóból álló szettnek biztosan mindenki örülni fog. 

A pólókat nemcsak a hétköznapok során, de a kutyás összejövetelek alatt egyaránt viselheted. Ha a szobád maga is tükrözi, hogy rajongó vagy, akkor beszerezhetsz póló alakú képkereteket, amelyeket aztán a helyiség középpontjában helyezhetsz el. 

Az angol bulldog tehát megérdemli a figyelmet, és azt is, hogy pólóalkotásokat készítsenek róla. Amennyiben kedvet kaptál egy kis shoppinghoz, akkor ruházz be néhány nyomtatott pólóra!