A címként használt mondat James Dysontól, a híres feltalálótól, üzletembertől ered. Amikor megalkotta vezeték és porzsák nélküli porszívóit, akkor is az a cél lebegett a szeme előtt, hogy minél innovatívabb technológiát alkalmazzon a készülékgyártások során, segítve ezzel az emberek életét. (X)

Azóta több más terméke is sikert aratott. Nézzük a részleteket!

Kicsoda James Dyson?

James Dyson brit feltaláló, formatervező, mérnök, a milliárdos árbevételű Dyson Ltd. megalapítója. 1947-ben született Angliában, tanulmányait is itt végezte, és a cégét is itt alapította 1991-ben. Hírnevét nagyszerű találmányaival, elsősorban a Dyson porszívó megalkotásával szerezte.

Ezek a porszívók ma a világ legkeresettebb modelljei, hiszen vezeték és porzsák nélküliek, ergonomikusak, rendkívül nagy szívóerővel rendelkeznek, és még számos jó tulajdonsággal bírnak. A premiumshop24.hu webáruház kínálatában is beszerezhetők, többféle kiegészítő is választható melléjük.

A porzsák nélküli porszívó ötlete nem mindenkinek tetszett először, sok porzsákcserére szakosodott cég féltette megélhetését a kontinensen, így a készülékek először Japánban lettek bemutatva. Ott Dyson sikert ért el velük, később pedig Angliában is népszerűek lettek a modern gépek.

Ám James Dyson itt nem állt meg. Folyamatosan jelentkezett találmányaival, de köztük akadtak olyanok is, amik nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Jelenleg is megállás nélkül tevékenykedik, szívén viseli az ifjú mérnökök sorsát is. Számukra létrehozta a James Dyson Alapítványt, amely pénzbeli támogatást nyújt a tehetséges feltalálóknak.

A Dyson porszívókon túl

Milyen innovatív találmányai vannak még ennek a híres mérnöknek? A Dyson porszívók mellett igen népszerűek a lapát nélküli ventilátorok, légtisztítók és párásítók. Ezek az úgynevezett Air Multiplier™ technológiával működnek, rendkívül csendesek.

A Dyson légtisztítók speciális szűrőkkel vannak felszerelve, amelyek a legkisebb méretű kórokozókat is képesek eltávolítani a levegőből. Allergiában szenvedők számára nyújtanak elsősorban segítséget, kisgyermekes családok számára bátran javasolható a használatuk.

A párásító funkcióval is ellátott légtisztítók még vonzóbbak, optimalizálják a lakás páratartalmát, a túl száraz levegő így nem okozhat több kellemetlenséget.

A ventilátorok között vannak hűsítő és fűtő modellek is, távirányítóval is szabályozhatók, kellemes levegőt hoznak létre áramoltatással a szobában.

A hajápolásban is otthon

Talán a Dyson hajszárítóról is sokan hallottak már: nagyon népszerű termék. Speciális technológiával készült ez az eszköz is, egyszerűen kezelhető, és bármely hajtípus esetében használható. Gyorsan és hatékonyan formázza meg a hajat anélkül, hogy kárt tenne a hajvégekben.

A hajszárítókon kívül hajvasaló és hajformázó is elérhető a premiumshop24.hu kínálatában. Itt érdemes szétnéznie azoknak, akik megbízható, prémiumminőségű termékre vágynak.