Új partnert neveztek ki a KNP LAW Ügyvédi Irodánál. Sill Abigél június 1-jétől lépett elő partnerré.

Sill Abigél 2015-ben ügyvédként csatlakozott a KNP LAW-hoz, kiemelt érdeklődéssel és tapasztalattal a nemzetközi és határokon átnyúló tranzakciók terén. Ügyfelei a legkülönbözőbb iparágakban, gyártó, kereskedelmi és szolgáltató szektorban tevékenykedtek – különös tekintettel az autóipari szektorra.

A KNP LAW-nál gyorsan bővült praxisának köre a munkajoggal, amelyet a folyamatosan változó fogyasztóvédelmi-, marketing és reklám-, illetve adatvédelmi- és adatbiztonsági jog egészített ki – utóbbiakból 2016-ban posztgraduális diplomát is szerzett.

“Abigél elkötelezettsége, kitartása és fáradhatatlansága a jogi kiválóság mércéjét állította fel. Nemcsak a jogszabályok alapos és mély ismerete különbözteti meg őt, hanem hogy kivételesen érti ügyfeleink igényeit, és elkötelezett azok teljesítése iránt. Tudjuk, hogy az új szerepkörébe lépve továbbra is ugyanazzal a szenvedéllyel és pontossággal fog vezetni, amely eddigi pályafutását jellemezte. A partneri pozícióba való kinevezés elismerése annak a kiemelkedő hozzájárulásnak és értéknek, amelyet irodánk számára képvisel” – mondta Nagy-Koppany Kornélia, a KNP LAW ügyvezető partnere.