2024. január 1-től a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners Ügyvédi Iroda partnerévé lépett elő Dr. László-Bölcskei Kinga, aki 2010 óta dolgozik az irodával, 2012 óta társult ügyvédként.

Kinga kezdetben az iroda német ügyfeleinek való tanácsadással foglalkozott, ahol széleskörű tapasztalatra tett szert általános társasági ügyek és ingatlanjog területén , majd számos  nemzetközi vállalati tranzakcióban vett részt, illetve jogi képviselőként jár el versenyjogi eljárásokban.

Jogi tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végezte, ahol 2008-ban diplomázott, majd tovább mélyítette tudását a Georg-August Universität LLM képzésén (Göttingen, Németország). Emellett a Corvinus Egyetemen jogász-közgazdász képzését is elvégezte.

„Kinga hozzáértése és professzionális megközelítése jelentős mértékben hozzájárult az ügyvédi iroda sikeréhez az elmúlt években. Biztosak vagyunk abban, hogy partneri szerepkörében továbbra is nagyban elősegíti majd ügyfeleink és irodánk sikerét” – mondta Rausch János, az iroda vezető partnere.

„Rendkívül örülök és büszke vagyok arra, hogy partnerként folytathatom pályafutásomat a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners Ügyvédi Irodánál. Ez az új szerep nemcsak személyes elismerése a több éves munkámnak, hanem lehetőséget is teremt számomra, hogy részt vegyek az iroda stratégiai döntéseiben és ezt követően még aktívabban hozzájárulhassak ügyfeleink és irodánk további sikeréhez” – mondta László-Bölcskei Kinga.