Az online sportfogadók mindig is arra törekedtek, hogy megtalálják a módját annak, hogy a saját javukra fordítsák a szorzókat és folyamatosan nyerjenek. Ennek köszönhetően pedig az évek során számtalan fogadási stratégia és rendszer született, de ezek mindegyikének megvannak a maga hátrányai. (X)

Azokat a játékosokat tehát, akik valamilyen varázsképletet keresnek, amellyel egyik napról a másikra profitot tudnak termelni, ki kell, hogy ábrándítsuk. Vannak jobb és kevésbé jó opciók, és ha sikerül egy jobbat választani, illetve alkalmazni a játékstílusukhoz, akkor azzal idővel tényleg nagyon jó eredmények érhetőek el. 

Mindehhez viszont először is szükség van megfelelő tippekre, amelyekért érdemes a sportfogadás tippeket és elemzéseket az ügyfeleknek havidíjas szolgáltatás keretein belül biztosító OH Sports csapatához fordulni. A csomagjaik az utóbbi időben kivételes eredményeket hoztak: a Made in Brasil esetében például a nyerési arány 2020 óta majdnem minden hónapban megközelítette az 50%-ot.

Ha szeretnéd kiaknázni a tippjeiket, akkor csak single fogadásokat köss!

A single fogadások jelentik az egyik legjobb módját a hosszú távú profittermelésnek úgy, hogy közben minimálisan függsz a szerencsétől. Hogy miért? Sokkal nagyobb lesz a nyerési esélyed, mintha megraknál 50 szelvényt, amelyeken 4-5 meccs is szerepel.

Fontos, hogy csak olyan fogadásokat tegyél, amelyek logikus érveken alapszanak, és a lehető legobjektívebbek. Ne a kedvenc csapatodra fogadj, és ne nyomj cash outot, amikor megijedsz, mert rossz érzésed támadt!

Végül, de nem utolsósorban pedig csak „value bets”-et próbálj meg megjátszani! Ezeknek az esetében ugyanis a reális nyereség valószínűsége nagyobb, mint maga a szorzó.

Bár lehet, hogy ez elsőre egyszerűnek tűnik, és elméletben az is, de a gyakorlat ennél sokkal bonyolultabb. Szóval ezt a témát nem árt egy kicsit részletesebben is boncolgatni, mielőtt bármibe is belekezdenél. A fentebb már érintőlegesen említett OH Sports blogjában számtalan olyan írást találhatsz, amelyek ezzel a témakörrel foglalkoznak.

A lelkiállapotodra is figyelj oda!

Az online sportfogadás esetében a hosszú távú gondolkodás és a higgadtság a legfontosabb. Soha nem szabad tehát olyan nehéz személyes helyzetekben például, amikor ideges vagy fáradt vagy.

Abban az esetben pedig pláne nem, ha nem egy nyugodt helyen tartózkodsz. Az a legideálisabb, ha egyedül vagy, és semmi nem vonja el a figyelmedet.

 

Bár lehet, hogy ezek a dolgok szerinted nem tűnnek fontosnak, de hidd el, igazán nagy eredmény érhető el velük!

Végső gondolatok

Reméljük, hogy a cikkünkben leírtakat fogad tudni majd hasznosítani. Ha bármilyen kérdés felmerülne velük kapcsolatban, fordulj nyugodtan a fentebb már említett oldal munkatársaihoz, akik szíves örömest válaszolnak majd!