Hájas Máté személyében új vezetőt nevezett ki társasági jogi csoportja élére a Kapolyi Ügyvédi Iroda. A szakember visszatérésével az iroda jelentős szakértelemmel és tapasztalattal gazdagodik, amely tovább erősíti piaci pozícióját és hírnevét.

Hájas Máté jogi pályafutását a Kapolyi Ügyvédi Irodánál kezdte ügyvédjelöltként, és kilenc év elteltével vezetőként tér vissza. Az elmúlt években a DLA Piper szenior ügyvédjeként dolgozott, ahol jelentős tapasztalatot szerzett a társasági jog, valamint a tőke- és pénzpiaci piaci jog területén. Ezen felül számos adójogi és jogi átvilágításban vett részt, melyek során alapos ismereteket szerzett az összetett jogi kérdések kezelésében.

„Terveim között szerepel, hogy a társasági jogi csoportunkkal a legmagasabb színvonalon, olyan komplex szolgáltatást nyújtsak ügyfeleinknek, amely minden jogi problémájukra megoldást kínál. Fontos számomra, hogy lépést tartsunk a jogi környezet gyors változásaival és ügyfeleink igényeivel, ezért különös figyelmet fordítok a szakmai továbbképzésekre és innovációra. Szándékomban áll a digitális technológiák integrálása a jogi folyamatokba, hogy még hatékonyabb és gyorsabb szolgáltatást nyújthassunk.”

Hájas Máté munkája során széles körű tapasztalatot szerzett a vállalati és tranzakciós ügyek, ingatlanügyletek, tőkepiaci és pénzügyi jog, valamint az adatvédelem területén. Ezen kívül jelentős tapasztalattal rendelkezik a cégjogi viták és a vállalatirányítás terén.

Jogi diplomáját a Szegedi Tudományegyetemen szerezte, ahol az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Felügyelő Bizottságának elnöke is volt. Angol nyelven folyékonyan beszél, valamint alapfokú francia nyelvismerettel rendelkezik.

„Örömünkre szolgál, hogy Máté kilenc év után visszatért hozzánk és immáron a társasági jogi csoportunk vezetőjeként erősíti csapatunkat. Széleskörű tapasztalata és szakértelme révén még hatékonyabban tudjuk támogatni már meglévő és leendő ügyfeleinket. Visszatérésével gyorsabb és eredményesebb megoldásokat kínálunk, így ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy jogi ügyeik a legjobb kezekben vannak. Nagy várakozással tekintünk a jövőbe, és bízunk benne, Máté érkezése új lehetőségeket nyit meg ügyfeleink előtt” – mondta Kapolyi József, a Kapolyi Ügyvédi Iroda alapítója.